Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σαμαράς: Ο Τσίπρας πλέον βγάζει φόβο! Η εμπάθειά του με τιμά

Σαμαράς: Ο Τσίπρας πλέον βγάζει φόβο! Η εμπάθειά του με τιμά

«Η εμπάθεια του Τσίπρα για μένα, με τιμά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ότι «ο Τσίπρας, πλέον, βγάζει φόβο!».

«Φόβο για το μέλλον, γιατί έρχεται η ΝΔ… Φόβο για το χθες, γιατί γίνονται οι συγκρίσεις με το 2014… Ως προς την εμπάθειά του για μένα, με τιμά και τον ευχαριστώ. Και πάντως, θα τον πάω ως το τέλος!» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

«Βενιζέλος και Σαμαράς καθοδηγούν τον Μητσοτάκη»

Ο πρωθυπουργός μιλώντας νωρίτερα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη που όπως είπε στην κρίσιμη στιγμή υιοθετεί ανεύθυνη στάση για την χώρα. «Και αυτό το κάνει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της Ν.Δ.».

Η επιλογή αυτή κατά τον κ. Τσίπρα «σκιαγραφείται από τον φανατικό λόγο πολιτικών του παλαιού συστήματος που καθοδηγούν τον κ. Μητσοτάκη». Τον κατηγόρησε ότι την πολιτική του στρατηγική την καθορίζουν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος.

«Αυτό που ζητάνε με σαφήνεια, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να υλοποιήσει, είναι η δημιουργία ενός αντί – ΣΥΡΙΖΑ μετώπου. Έχουν καταφέρει να συγκροτήσουν ένα μέτωπο, που είναι μαύρο, αποτελείται από ό,τι πιο σάπιο και διεφθαρμένο» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις