Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Ο Σαμαράς θα ζητήσει τη διακοπή των εργασιών της Βουλής μέχρι το δημοψήφισμα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην Ολομέλεια της Βουλής  θα πάει ο Αντώνης Σαμαράς για να ζητήσει διακοπή εργασιών Κοινοβουλίου μέχρι το δημοψήφισμα.

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκε μετά την ομιλία Σαμαρά κεκλεισμένων των θυρών, με το λόγο στους βουλευτές αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα καθώς ο πρόεδρος της Ν.Δ είχε προγραμματισμένες συναντήσεις στη συνέχεια στη Συγγρού με παραγωγικούς φορείς. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι το μήνυμα της Ν.Δ υπέρ του “ναι” πρέπει να είναι θετικό και όχι μόνο αρνητικό, να αναδειχθούν τα θετικά της Ευρώπης, όχι μόνο οι κίνδυνοι. 

“Πρέπει να αναδείξουμε τον εθνικό κίνδυνο γιατι ο Καραμανλής μας έβαλε στην Ευρώπη και για την ασφάλεια της χώρας”, επισήμανε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. 

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ότι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός για να αντιμετωπίζει ενδεχόμενες παρατυπίες γιατί υπάρχουν πολλά κενά στη νομοθεσία διεξαγωγής δημοψηφίσματος και ζήτησε δύο ψηφοδέλτια γιατί η διαδικασία με ένα ψηφοδέλτιο δεν εξασφαλίζει την αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο. 

Την ανάγκη να ενισχυθεί η συμμετοχή στο δημοψήφισμα και να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος αποχής επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Κώστας Γκιουλέκας τόνισε ότι είναι σημαντικό να δοθεί η μάχη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε