Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαρώνουν την Ελλάδα κλιμάκια της ΝΔ – Το πρόγραμμα έως την Πέμπτη

Σαρώνουν την Ελλάδα κλιμάκια της ΝΔ – Το πρόγραμμα έως την Πέμπτη

Μπορεί οι εκλογές κατά τον πρωθυπουργό να γίνουν στην ώρα τους, δηλαδή στο τέλος της 4ετίας αλλά οι περιοδείες κλιμακίων της ΝΔ καλά κρατούν. 

Αυτό φαίνεται από το πρόγραμμα των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας από σήμερα, 11 Ιουλίου έως και την Πέμπτη στις 14 Ιουλίου του 2022, που ανακοίνωσε το Γραφείου τύπου του κόμματος.

Σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη και οι Βουλευτές Αθανάσιος Δαβάκης, Γεώργιος Κοτρωνιάς και Αθανάσιος Λιούτας θα επισκεφθούν τον Νομό Εύβοιας.

Επίσης, σήμερα, στο Νομό Κιλκίς θα βρεθούν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων Καλυψώ Γούλα και οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Παναγής Καππάτος και Διονύσιος Σταμενίτης.

Μεθαύριο, Τετάρτη 13 Ιουλίου, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον νομό Χαλκιδικής ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο γενικός γραμματέας Δασών Κωνσταντίνος Αραβώσης και οι βουλευτές Βαγγέλης Λιάκος, Ιωάννης Πασχαλίδης και Έλενα Ράπτη.

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο γενικός γραμματέας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον νομό Λασιθίου, ενώ, την ίδια ημέρα, 14/7)ο αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας θα βρεθούν στον νομό Πρέβεζας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις