Πολιτική

Σε δείπνο με Σιίτες για το Ραμαζάνι ο Φίλης – Η ατάκα για τον Τσακαλώτο και η δέσμευση για το τέμενος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κεντρικό, ασιατικό, εστιατόριο της Αθήνας παρέα με Σιίτες μουσουλμάνους βρέθηκε ο Νίκος Φίλης προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του το "Ιφτάρ", το δείπνο με το οποίο τελειώνει η ημερήσια νηστεία κατα τη διάρκεια του Ραμαζανίου, ελάχιστες μέρες πριν κλείσει η μεγάλη γιορτή του Ισλάμ.

Ο υπουργός Παιδείας και Θρηκευμάτων ήταν επίσημος προσκεκλημένος της ελληνικής κοινότητας Σιιτών μουσουλμάνων μαζί με το στέλεχος του Ποταμιού, Ζωή Αποστολοπούλου,  και παρακολούθησαν την προσευχή που έψαλε ο ιμάμης πριν απο το δείπνο.

Ο κ. Φίλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παραδοσιακές ανατολίτικες γεύσεις, οι οποίες σερβίρονται κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου, όπως ρύζι με σαφράν, όσπρια, λαχανικά, κοτόπουλο με κάρι και αρνάκι βραστό με ινδική συνταγή. Ο υπουργός Παιδείας φάνηκε να απολαμβάνει την παρέα και τα εδέσματα ενώ δεν σταμάτησε να λέει στους συνδαιτημόνες του πως “μετρ” στην ινδική κουζίνα είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, δίνοντας την υπόσχεση να έρθει την επόμενη φορά παρέα με τον υπουργό Οικονομικών.

Κλείνοντας, ο Νίκος Φίλης πήρε το λόγο και μιλώντας στους παρευρισκομένους, τόνισε τη στήριξη της κυβέρνησης στην τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων στην Ελλάδα ενώ επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αθήνα.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη