Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε Κάλυμνο και Φαρμακονήσι ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια – Μαζί του ο Πάνος Καμμένος

Σε Κάλυμνο και Φαρμακονήσι ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια – Μαζί του ο Πάνος Καμμένος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επίσκεψη στα ακριτικά νησιά με υψηλό συμβολισμό και ξεχωριστή σημασία από τον Πρωθυπουργό. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί για τα Θεοφάνεια σε Κάλυμνο και Φαρμακονήσι, συνοδεία του Πάνου Καμμένου.

Στην Κάλυμνο θα βρεθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου για τα Θεοφάνεια και τον αγιασμό των υδάτων. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί και το Φαρμακονήσι.

Κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν λόγο για «επίσκεψη υψηλού συμβολισμού» στα ακριτικά νησιά, μετά και τις αλλεπάλληλες δηλώσεις Τούρκων πολιτικών, συμπεριλαμβανόμενων του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, που αμφισβήτησαν την ελληνικότητα νησιών και βραχονησίδων του Αιγαίου.

Μαζί του Καμμένος – Κουρουμπλής

Σύμφωνα με το “kalymnos-news.gr” για την επίσκεψη αυτή έχει ήδη ενημερωθεί ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, ενώ το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει γίνει γνωστό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και άλλα κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του Νομού.

Σημειώνεται ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένη στην Κάλυμνο η επίσκεψη μόνο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Πρόκειται για μια επίσκεψη με ξεχωριστή σημασία, ιδιαίτερα μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, ΣΚΑΙ και kalymnos-news

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις