Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Σφάζονται για την Προανακριτική! Πολάκης: Ας τολμήσουν! Βορίδης: Τέτοια έκαναν οι χρυσαυγίτες

Σφάζονται για την Προανακριτική! Πολάκης: Ας τολμήσουν! Βορίδης: Τέτοια έκαναν οι χρυσαυγίτες

Διακαναλική αναμέτρηση έγινε σήμερα για το θέμα της Προανακριτικής. Αρχικά ο Παύλος Πολάκης βγήκε στον ANT1 και αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν στην Προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί τη διαδικασία και για το λόγο αυτό απείχε από τη ψηφοφορία μέσω της οποίας οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ ζήτησαν την εξαίρεση του ίδιου και του κ. Τζανακόπουλου.

Ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε «πολιτικό τσαμπουκά» την κίνηση αυτή και υποστήριξε ότι η απόφαση για την εξαίρεση τους είναι για να «κρύψουν τις πομπές τους». Ο κ. Πολάκης επέμεινε ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο με την παρουσία τους στην Προανακριτική. Είπε ακόμα ότι την Πέμπτη που θα συνεδριάσει η Προανακριτική θα είναι παρόντες κι ας «τολμήσουν να φέρουν τη φρουρά να μας απομακρύνει». Όπως είπε τότε θα «έχουμε γυρίσει σε εποχές χούντας». Τέλος ο κ. Πολάκης ολοκλήρωσε επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι κατήγορος κι όχι κατηγορούμενος στην υπόθεση Novartis.

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Παύλου Πολάκη

Την απάντηση σε όσα είπε ο Παύλος Πολάκης έδωσε ο Μάκης Βορίδης ο οποίος σήκωσε το γάντι και χαρακτήρισε «χρυσαυγίτικη» την συμπεριφορά των κ. Πολάκη και Τζανακόπουλου. «Οι τελευταίοι που έκαναν αυτά ήταν οι χρυσαυγίτες και νομίζαμε ότι τελειώσαμε», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης. Μάλιστα περιέγραψε το τι θα συμβεί σε περίπτωση που αρνηθούν να εγκαταλείψουν την αίθουσα όπου θα συνεδριάζει η επιτροπή.

Click4More Δεν… φεύγουν Τζανακόπουλος – Πολάκης από την Προανακριτική – Σύσκεψη υπό τον Τσίπρα στη Βουλή

«Από την στιγμή που δεν είναι μέλη της επιτροπής, είναι τρίτοι βουλευτές. Υπάρχουν μέτρα που προβλέπει ο κανονισμός. Το πρώτο είναι ότι εγείρεται ο Πρόεδρος και του κάνει παρατήρηση. Στην συνέχεια επαπειλείται ποινή. Στην συνέχεια στο τέλος του ζητούν την απομάκρυνση. Αν δεν απομακρυνθεί καλείται η φρουρά να τον απομακρύνει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις