Πολιτική

Σία Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια εξαιτίας των «11»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια ανάρτηση στο Facebook η βουλευτής Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου, δίνει τη δική της απάντηση στις πρόσφατες διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά του κόμματος.

Συγκεκριμένα, η Σία Αναγνωστοπούλου γράφει μεταξύ άλλων ότι οι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΎΡΙΖΑ πλήρωσαν την πάγια μηνιαία εντολή μέχρι και το τέλος αυτού του χρόνου.

«Δηλαδή και 1,5 μήνα μετά την αποχώρηση. Κάποιοι βουλευτές που έμειναν δεν πλήρωναν ποτέ και μάλλον δεν πληρώνουν και τώρα. Επομένως ο ΣΎΡΙΖΑ δεν βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια εξαιτίας των «11» αναφέρει η Σία Αναγνωστοπούλου.

Συμπληρώνει ότι «μέχρι την παραίτηση Τσίπρα τα οικονομικά του ΣΎΡΙΖΑ ήταν απολύτως τακτοποιημένα. Δεν χρώσταγε πουθενά και σε κανέναν».

Τονίζει ότι «είναι παράδοξο που με τις εγγραφές τόσων χιλιάδων μελών -έτσι τουλάχιστον λέει η ηγεσία- ο ΣΎΡΙΖΑ βρίσκεται σε τέτοια οικονομική κατάσταση. Τα μέλη συνεισφέρουν, όπως και οι βουλευτές και τα στελέχη και οι πάντες, γιατί στην Αριστερά η συνδρομή ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός, συνιστά εμπέδωση του “ανήκειν “, της αλληλεγγύης, εντέλει της κομματικής λειτουργίας».

Και η κυρία Αναγνωστοπούλου καταλήγει:

«Τα περί δανείου του πρόεδρου προς τον ΣΎΡΙΖΑ δεν είναι πια δικό μου θέμα να το σχολιάσω. Όμως θυμάμαι κάποιες άλλες εποχές, με ελάχιστη κρατική επιχορήγηση, τι κάναμε και πως το κάναμε.
Τότε όμως ήταν αλλιώς. Τότε ήταν κάποια βαρίδια…»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε δίνη συγκρούσεων λόγω Τσίπρα: Πεδίο μάχης η ΚΕ για τη «συντροφική» γραμμή Φάμελλου, με «μπαλωθιές» Πολάκη
Η εισήγηση για μη αντιπαραθετική στάση απέναντι στην ΕΛΑΣ άναψε φωτιές στην Κουμουνδούρου, με τον βουλευτή Χανίων να προειδοποιεί ότι το κόμμα δεν μπορεί να «δανείζει στελέχη»
Πολάκης και Φάμελλος, ΣΥΡΙΖΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης