Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news»

Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news»

Στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές και την ακρίβεια.

Ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο LIVE NEWS για τις ευρωεκλογές είπε πως είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι γιατί οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες μας επηρεάζουν.

«Με την τελευταία του πρωτοβουλία για την ακρίβεια και τις διαφοροποιημένες τιμές κάποιων πολυεθνικών ο πρωθυπουργός δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν. Υπάρχει μία ασσυμετρία ισχύος μεταξύ των επιχειρήσεων και ο πρωθυπουργός πήγε στην καρδιά του προβλήματος και είπε στην πρόεδρο της ΕΕ να είναι προτεραιότητα για την επόμενη περίοδο.

Και η απάντηση ήταν πως συμφωνεί και γι’ αυτό η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντική. Μία χώρα μόνη της δεν μπορεί να το λύσει, και να το βάλει με έναν κολοσσό. Γι΄ αυτό χρειάζεται η Ευρώπη».

Αναφερόμενος στην ακρίβεια  και στην τιμή του λαδιού, είπε:

«Η τιμή του λαδιού έχει αυξηθεί λόγω των καιρικών συνθηκών, της κρίσης που έγινε στην Ισπανία. Δεν είναι ακριβότερο το λάδι της Ελλάδας. Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news και συνέκρινε ανόμοια πράγματα. Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα αλλά δίνουμε μάχη και προσπαθούμε με μέτρα».

Ο Άκης Σκέρτσος, αναφερόμενος στα μέτρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ακρίβεια, είπε: «Επιτέλους είδαμε ένα σχέδιο νόμου που κατατέθηκε από την αντιπολίτευση και μπορέσαμε να το κοστολογήσουμε επίσημα και ο λογαριασμός γράφει 45,7 δισ. ευρώ στην τετραετία. Αυτό είναι μία συνταγή που μας ρίχνει ξανά στα μνημόνια. Το μέτρο για το ΦΠΑ όπου εφαρμόστηκε, δεν απέδωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας υπεύθυνος και πραγματιστής πολιτικός και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να δώσει τη στηρίξει όπου πρέπει αλλά δεν μπορούμε να παίξουμε στα ζάρια την τύχη της χώρας. Όλος ο κόσμος μιλά για το μικρό ελληνικό θαύμα, την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Στον πληθωρισμό των τροφίμων είμαστε σε στάδιο αποκλιμάκωσης».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις