Πολιτική

Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές και την ακρίβεια.

Ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο LIVE NEWS για τις ευρωεκλογές είπε πως είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι γιατί οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες μας επηρεάζουν.

«Με την τελευταία του πρωτοβουλία για την ακρίβεια και τις διαφοροποιημένες τιμές κάποιων πολυεθνικών ο πρωθυπουργός δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν. Υπάρχει μία ασσυμετρία ισχύος μεταξύ των επιχειρήσεων και ο πρωθυπουργός πήγε στην καρδιά του προβλήματος και είπε στην πρόεδρο της ΕΕ να είναι προτεραιότητα για την επόμενη περίοδο.

Και η απάντηση ήταν πως συμφωνεί και γι’ αυτό η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντική. Μία χώρα μόνη της δεν μπορεί να το λύσει, και να το βάλει με έναν κολοσσό. Γι΄ αυτό χρειάζεται η Ευρώπη».

Αναφερόμενος στην ακρίβεια  και στην τιμή του λαδιού, είπε:

«Η τιμή του λαδιού έχει αυξηθεί λόγω των καιρικών συνθηκών, της κρίσης που έγινε στην Ισπανία. Δεν είναι ακριβότερο το λάδι της Ελλάδας. Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news και συνέκρινε ανόμοια πράγματα. Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα αλλά δίνουμε μάχη και προσπαθούμε με μέτρα».

Ο Άκης Σκέρτσος, αναφερόμενος στα μέτρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ακρίβεια, είπε: «Επιτέλους είδαμε ένα σχέδιο νόμου που κατατέθηκε από την αντιπολίτευση και μπορέσαμε να το κοστολογήσουμε επίσημα και ο λογαριασμός γράφει 45,7 δισ. ευρώ στην τετραετία. Αυτό είναι μία συνταγή που μας ρίχνει ξανά στα μνημόνια. Το μέτρο για το ΦΠΑ όπου εφαρμόστηκε, δεν απέδωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας υπεύθυνος και πραγματιστής πολιτικός και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να δώσει τη στηρίξει όπου πρέπει αλλά δεν μπορούμε να παίξουμε στα ζάρια την τύχη της χώρας. Όλος ο κόσμος μιλά για το μικρό ελληνικό θαύμα, την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Στον πληθωρισμό των τροφίμων είμαστε σε στάδιο αποκλιμάκωσης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 19