Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε, ούτε την κεφαλή του»

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε, ούτε την κεφαλή του»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, δεν άφησε να… πέσουν κάτω οι σημερινές (26.5.2023) δηλώσεις που έκαναν για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας στην 4ετία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και έστειλε σκληρή απάντηση.

Ο Άκης Σκέρτσος τόνισε για τις δηλώσεις των Όλγα Γεροβασίλη και Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, ότι «επιμένουν να περιγράφουν μια κατεστραμμένη οικονομία χωρίς να κοστολογούν το δικό τους οικονομικό πρόγραμμα» και αυτό δείχνει ότι εκείνες και ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν πήραν το μήνυμα» των εκλογών της περασμένης Κυριακής (21.5.2023).

Επίσης τόνισε με γλαφυρό τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει.

Αναλυτικά ο Άκης Σκέρτσος τόνισε:

«Αν κρίνουμε από τις σημερινές δηλώσεις στα ΜΜΕ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κ. Γεροβασίλη και η κ. Ξενογιαννακοπούλου, που επιμένουν να περιγράφουν μια κατεστραμμένη οικονομία χωρίς να κοστολογούν το δικό τους οικονομικό πρόγραμμα, εύλογα συμπεραίνουμε ότι δυστυχώς ΔΕΝ πήραν το μήνυμα της κάλπης της περασμένης Κυριακής. Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις