Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκληρή απάντηση ΝΔ για δηλώσεις Πολάκη: Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καθεστώς

Σκληρή απάντηση ΝΔ για δηλώσεις Πολάκη: Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καθεστώς
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσαν σάλο, απάντησε η Νέα Δημοκρατία με σκληρή ανακοίνωσή της.

Όπως τονίζει  η Νέα Δημοκρατία: “Οι μάσκες έπεσαν. Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καθεστώς, έτοιμο να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη μανία του για εξουσία. Δεν θα τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και οι πολίτες θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς της.

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή», είπε στην ομιλία του ο Παύλος Πολάκης, την Κυριακή (14.10.2018) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε εάν κάνουμε αναδιανομή του πλούτου προς όφελος της εργαζόμενης φτωχής πλειοψηφίας, εάν δεν κόψουμε τις συντάξεις, εάν αυξήσουμε το βασικό μισθό, εάν υλοποιήσουμε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ» είπε ο κ. Πολάκης πριν μιλήσει για… φυλακές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα έβαλε και με τη Δικαιοσύνη, λέγοντας πως υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών!«Η Δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα», τόνισε ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, τόνισε πως στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος», είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις