Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Σκοτωμός” για την παρουσία Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο

“Σκοτωμός” για την παρουσία Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη ΝΔ και την κυβέρνηση με αφορμή την παρουσία του Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο. Πολλοί ανέφεραν ότι η επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν ήταν τυχαία… και σχετιζόταν με το σκάνδαλο Novartis.

Λίγο μετά την άφιξή του Δημήτρη Τζανακόπουλου στο Ανώτατο Δικαστήριο εισήλθαν η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροί της Χρήστος Ντζούρας και Γιάννης Μανώλης.

Αμέσως αντέδρασε η ΝΔ, με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο να γράφει στο Twitter: «Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναί, τί δουλειά έχει εκεί;;;».

Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος αφού και ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα… γράφοντας στο Twitter: “Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια Δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό”. Δεν σταμάτησε εκεί… και σημείωσε λίγο αργότερα ότι: “Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!”

Γιατί πήγε στον Άρειο Πάγο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου επισκέφθηκε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων σχετικά με την έρευνα που διεξάγει η Ελληνική Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Τζανακόπουλου, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον ενημέρωσε ότι η δικογραφία διαβιβάζεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης για τις απαραίτητες ενέργειες.

Επίσης, ο Υπουργός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σε σχέση με την κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την έρευνα τα ξημερώματα του Σαββάτου και τις ενέργειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

ΠΑΣΟΚ: Ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη

Από τη μεριά του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, κατηγορώντας Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Σε σχόλιο του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, αναφέρει ότι: «Από την ανακοίνωση του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίσκεψη του στον Άρειο Πάγο, προκύπτει η απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης»

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις