Πολιτική

Σκοτωμός Λαζόπουλου με Άδωνι – Ο βουλευτής ήθελε να κάνει “ντου” στην παράσταση

Η κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο συνεχίζεται και φαίνεται πως λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη νέα του τηλεοπτική εμφάνιση ο Λάκης Λαζόπουλος από το θέατρο Βέμπο που μεταδίδεται από τον Alpha φαίνεται πως μεταφέρεται η κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για άλλη μία φορά καταφέρθηκε εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη. Για τη νέα επίθεση ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημερώθηκε ενώ βρισκόταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και με tweet ενημέρωσε τον κόσμο πως θα μεταβεί στο θέατρο Βέμπο από όπου βγαίνει η ζωντανή παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου.

Το είπε και το έκανε λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης και μετά από λίγα λεπτά βρέθηκε έξω από το θέατρο Βέμπο και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο Twitter.

Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε εντολή να μην του επιτραπεί η είσοδος στο θέατρο Βέμπο, κάτι το οποίο κατήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα μέσω Twitter. 

O Λάκης Λαζόπουλος πάντως ενημερώθηκε για την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη έξω από το θέατρο, δηλώνοντας πως δεν θα του επιτρέψει να διακόψει την παράσταση και τον κάλεσε μόλις τελειώσει το Al Tsantiri να τον δει προσωπικά μέσα στα παρασκήνια.

«Ο κ. Λαζόπουλος αποφάσισε να κάνει εκπομπή για να παρέμβη στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Με εξύβριζε για περίπου 10 λεπτά. Ήρθα ήρεμα, να του ζητήσω το λόγο, να τα πει μπροστά μου και να του απαντήσω, όπως θα έκανε κάθε δημοκράτης. Αλλά δεν μου επέτρεψε να εμφανιστώ γιατί φοβάται. Αλλά εγώ δεν φοβάμαι. Θέλω να φτιάξω την Κυριακή μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα τον φοβάται και δεν θα τον γλείφει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης έξω από το θέατρο Βέμπο.

Δείτε τη δήλωσή του

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 5
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 159
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης 6
Παύλος Μαρινάκης: «Προφανώς και μας καλύπτουν οι εξηγήσεις Πλεύρη για την υπόθεση Μαζωνάκη» – Δεν ζητάμε άδεια για μείωση ΕΦΚ
Ο Παύλος Μαρινάκης απέρριψε την ερμηνεία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως απαιτείται ευρωπαϊκή άδεια για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα
Παύλος Μαρινάκης