Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σπαρτιάτες: Κάνουν πίσω για την αντισυγκέντρωση στην πορεία της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά

Σπαρτιάτες: Κάνουν πίσω για την αντισυγκέντρωση στην πορεία της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη 1η «Αυτοοργανωμένη Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας» στα Χανιά η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00 από την παραλία του Κουμ Καπί το ενδιαφέρον πολλών, έχει επικεντρωθεί στους Σπαρτιάτες.

 Ο λόγος είναι ότι μέσω social media «κυκλοφόρησε» ένα κάλεσμα σε αντιδιαδήλωση στις 16:00 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, από το προφίλ υποψήφιου των «Σπαρτιατών» στο νομό Ρεθύμνου και όχι μόνο, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση αντιφασιστικών φορέων και κομμάτων που καλούν σε αντιφασιστική διαδήλωση στις 14:30 επίσης μπροστά από την Δημοτική Αγορά.

Στην «εκρηκτική» ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται, παρεμβαίνει ο υποψήφιος των «Σπαρτιατών» στο νομό Χανίων  Ευτύχης Γιανναράκης μέσω βίντεο το οποίο ανάρτησε σε live μετάδοση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Γιανναράκης καλεί όλους να απέχουν από αντί – pride διαδηλώσεις, αμφισβητώντας το ομοφοβικό κάλεσμα. Κάνει λόγο για λασπολογία σε βάρος του κόμματος, τονίζοντας πως τους «Σπαρτιάτες» τους ενδιαφέρει αυτή την στιγμή η δημοκρατία, η ελεύθερη βούληση και το πώς θα παλέψουν για τον τόπο.

Ο Χανιώτης υποψήφιος των Σπαρτιατών, ξεκινώντας αναφέρεται στην ξαφνική ακύρωση της εμφάνισής του σε τηλεοπτική εκπομπή και αφού ευχαριστεί όλους όσοι ψήφισαν το κόμμα, αναφέρει: «Οι Σπαρτιάτες και οι οικογένειες των Σπαρτιατών δεν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις τύπου LOATKI. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα αντι – pride gay party, δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά που στήνουν στο νομό Χανίων και γενικώς στην Ελλάδα.

Κάποιος κύριος που ήταν πιθανόν ψεύτικο το προφιλ του, ανήρτησε αυτή την αφίσα, κατόπιν διέγραψε το προφίλ του και κοινοποιούσε παντού με screenshot την αφίσα για να δημιουργήσει λάσπη και προπαγάνδα στο κόμμα μας».

Πηγή: flashnews.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις