Σάββατο, 24 Φεβ.
16oC Αθήνα

Σπέτσες: Αναχωρούν από το νησί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Αυλαία για τις εργασίες

Σπέτσες: Αναχωρούν από το νησί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Αυλαία για τις εργασίες

Αναχωρούν από τις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Κυριακής (21.01.24), καθώς ολοκληρώθηκαν οι μαραθώνιες εργασίες της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο αρχοντικό του Στέφανου Κασσελάκη στο νησί. 

Στις πρώτες αναχωρήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σπέτσες εκείνη της Έλενας Ακρίτα. Υπενθυμίζεται πως χθες παρατάθηκαν οι εργασίες στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς δεν πρόλαβαν όλοι να κάνουν παρουσιάσεις. Μόλις τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από το νησί το βράδυ του Σαββάτου, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν και για τρίτη ημέρα, με την αυλαία να πέφτει το μεσημέρι της Κυριακής. 

Σήμερα, λοιπόν, ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις τους με powerpoint, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο απολογισμός του τριημέρου εργασιών είναι θετικός. 

Χθες, συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, μέχρι το συνέδριο του Φεβρουαρίου και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Οι πρωτοβουλίες αφορούν την Παιδεία, την Υγεία, την Εξωτερική Πολιτική. Ειδικό κεφάλαιο για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν και τα social media και το πώς θα εμφανίζεται μια πιο συντονισμένη γραμμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συζητήσεις πήραν «φωτιά» και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι οι «φιλοξενούμενοι» του Στέφανου Κασσελάκη δε βγήκαν σχεδόν καθόλου από το σπίτι του, παρά μόνο για κάποια μικρά διαλείμματα για τσιγάρο.

Όσο για τη σύσφιξη των σχέσεων που ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που έγιναν στις Σπέτσες οι εργασίες της ΚΟ, φαίνεται πως το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη είχε θετικά αποτελέσματα.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις