Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σπίρτζης: Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος ο “άριστος” πρόεδρος της ΝΔ

Σπίρτζης
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή την ΕΥΑΘ. Το tweet του προέδρου της ΝΔ και η ειρωνική απάντηση του υπουργού Υποδομών.

«Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο “άριστος” πρόεδρος της ΝΔ. Ούτε πού “ανήκει” η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας». Αυτό αναφέρει σε tweet του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Με τον τρόπο αυτό σχολίασε σχετικό tweet που είχε κάνει νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο “ανήκε” στο τότε υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται ότι την εποπτεία έχουν το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γι’ αυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ» καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

Δείτε τα tweets που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης

Τι είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter: “Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες, η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης”.

Δείτε το

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις