Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σπυράκη για δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ: Νυν υπέρ πάντων η καρέκλα για Τσίπρα – Καμμένο!

Σπυράκη για δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ: Νυν υπέρ πάντων η καρέκλα για Τσίπρα – Καμμένο!
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Στον αέρα βρίσκεται η Συμφωνία των Πρεσπών μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής (30.09.2018) στην ΠΓΔΜ σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Η Μαρία Σπυράκη επανέλαβε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας πως η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία όπως είπε δεν θα κυρώσει η ΝΔ, είναι εθνικά επιζήμια και μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια βρίσκεται πλέον στον αέρα.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι όμηρος των εξελίξεων» τόνισε η Μαρία Σπυράκη και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, τους οποίους κάλεσε να «συναισθανθούν επιτέλους τις τεράστιες ευθύνες τους», σημειώνοντας πως για εκείνους νυν υπέρ πάντων είναι η καρέκλα.

Όλη η δήλωση της Μαρίας Σπυράκη

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια απέδειξε ότι η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα. Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να είναι όμηρος των εξελίξεων στην γειτονική μας χώρα. Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να κυρώσει αυτή τη συμφωνία. Όσο για τους κ. Τσίπρα και Καμμένο ας συναισθανθούν επιτέλους τις τεράστιες ευθύνες τους. Δεν μπορούν άλλο να παριστάνουν ότι συγκυβερνούν επειδή, για εκείνους, νυν υπέρ πάντων είναι η καρέκλα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις