Πολιτική

Στα άκρα η πολιτική κόντρα! Ο δημοσιογράφος Κ. Αρβανίτης αποκάλεσε μ@λ@κ@ τον Αντώνη Σαμαρά – Ν.Δ σε ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε τον τώρα από το ραδιόφωνό σας

- Ο Κώστας Αρβανίτης από τη Λαμία αναφέρθηκε στα γαλλικά δημοσιεύματα για τον Αντώνη Σαμαρά
- Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως το ραδιόφωνο στο οποίο είναι διευθυντής ο κ. Αρβανίτης λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ
- Η Μαρία Σπυράκη κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα άκρα οδηγείται η πολιτική κόντρα 15 ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο”, Κώστα Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού, που ξεπερνούν τα όρια της κριτικής και του πολιτικού πολιτισμού.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο κόκκινο 105,5” μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία είπε χαρακτηριστικά “είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι…”.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα μερίδας των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία καυτηρίαζαν τη στάση και τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για το αιματοκύλισμα στο σατιρικό περιοδικό στο Παρίσι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Άμεση ήταν η αντίδραση της της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι “οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν.

Η κα Σπυράκη στην ανακοίνωσή της σημείωσε πως ο κ. Αρβανίτης είναι διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο” που όπως αναφέρει, λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και πως με αυτό το υβρεολόγιο αποτυπώνεται “τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο”.

Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει το ερώτημα εάν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη και σημείωσε πως η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου “που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη”.

Τέλος, η κα Σπυράκη κάλεσε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν την “υβριστική συμπεριφορά” του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργία Ξανθοπούλου: «Σας ευχαριστώ που ακούσατε τη φωνή μου» – Η συγκλονιστική επιστολή της ασθενούς με λευχαιμία στον Μητσοτάκη
Έχοντας θεραπευτεί από τη λευχαιμία, η Γεωργία Ξανθοπούλου μίλησε στα εγκαίνια της νέας αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», παρουσία του πρωθυπουργού
Γεωργία Ξανθοπούλου
Γιώργος Μυλωνάκης: «Μετά από μια δύσκολη δοκιμασία βρίσκομαι ξανά δίπλα στον πρωθυπουργό» – Η πρώτη ανάρτηση από τη Θεσσαλονίκη
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ θα παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο Μαξίμου και θα συμμετάσχει στον «πρωινό καφέ»
Ο Γιώργος Μυλωνάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 6
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έρχεται ο Μάρκο Ρούμπιο – «Πολύ σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
Η επίσκεψη Ρούμπιο αναμένεται να προσδώσει νέα πολιτική δυναμική στη στρατηγική σχέση Αθήνας - Ουάσινγκτον, με την ενέργεια, τις υποδομές και την περιφερειακή ασφάλεια να βρίσκονται στον «πυρήνα» της ατζέντας
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 9
Κυριάκος Μητσοτάκης από τα εγκαίνια στο «Παπανικολάου»: Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Αιματολογικό Κέντρο σε όλα τα Βαλκάνια
Τόνισε ότι είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που αναρωτιούνται που πήγαιναν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης - «Σε τέτοιες δημόσιες υποδομές υγείας πηγαίνουν, προκειμένου οι ασθενείς μας να βρίσκουν τις καλύτερες δυνατές θεραπείες»
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6
«Μύλος» για το σχολικό βιβλίο με εικόνα «ομόφυλου ζευγαριού»: Το υπουργείο λέει ότι δεν επιλέγει το περιεχόμενο – «Είναι γυναίκα με κοντά μαλλιά» λέει ο εκδοτικός οίκος
Μάλιστα ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι κινείται νομικά για το όλο ζήτημα, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει «σκόπιμη παραποίηση περιεχομένου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 45