Πέμπτη, 30 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για να απολογηθεί για το επεισόδιο στη Βουλή

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για να απολογηθεί για το επεισόδιο στη Βουλή
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έφτασε στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (24/4/24) ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, για να απολογηθεί για το επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο.

Ο βουλευτής θα απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη της βιαιοπραγίας κατά βουλευτή μετά τα όσα έγιναν στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο.

Νωρίτερα θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του οι βουλευτές της ΝΔ Σιμόπουλος και Μονογιού και ο ανεξάρτητος και πρώην Σπαρτιάτης βουλευτής, Βαλτογιάννης. Όπως είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, ο Βασίλης Γραμμένος ξεκίνησε πρώτο το επεισόδιο…

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου δεν  υπήρξε ξυλοδαρμός του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», γεγονός που θα αποδειχτεί από τους τρεις βουλευτές και τον αστυνομικό που μπήκε στη μέση να τους χωρίσει.
Δείτε τις εικόνες από τα δικαστήρια, όπου οδηγήθηκε ο Κωνσταντίνος Φλώρος:

 

Ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που αφορά βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του, πέρασε τη νύχτα στην ΓΑΔΑ με εντολή του ανακριτή μετά την προθεσμία που ζήτησε χθες το απόγευμα για την απολογία του.

Ρεπορτάζ: Έφη Φαναρά

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις