Πολιτική

Στα κάγκελα η Παπακώστα – Άγνωστο αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης

Προβληματισμένη εμφανίζεται η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα για το αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κα Παπακώστα από την πρώτη στιγμή  που προέκυψε το θέμα Πολάκη τοποθετήθηκε κατά του υπουργού με μια σκληρή μάλιστα δήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως σημείωναν οι συνεργάτες της το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μετάτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης την πρόταση μομφής, έχει προβληματίσει την υπουργό η οποία εμφανίζεται δυσαρεστημένη εκτός των άλλων και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έχει ρίξει όλο του το ενδιαφέρον προς την προοδευτική συμμαχία αφήνοντας την κα Παπακώστα στην πραγματικότητα στο περιθώριο.

Το εάν η υπουργός θα κάνει πράξη την απειλή της θα το δούμε τις επόμενες ημέρες αφού όπως είναι λογικό αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία του Μεγάρου Μαξίμου με την κα Παπακώστα.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας
ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα» της μετάβασης, το τέλος της αναμονής Τσίπρα και η επόμενη μάχη για την ηγεσία
Παππάς και Πολάκης περιγράφουν το ίδιο σχέδιο επανεκκίνησης, αλλά πίσω από τις κοινές γραμμές ανοίγει ήδη η συζήτηση για το ποιος θα οδηγήσει το κόμμα μετά τη συλλογική ηγεσία
Η Ρένα Δούρου, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς σε παλαιότερη συνάντηση
«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ μετά τον Δεκαπενταύγουστο ενόψει ΔΕΘ: Η «Ατζέντα 2030» και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη αντιμετώπιση του δημογραφικού με παρεμβάσεις για τη στήριξη της οικογένειας και κίνητρα προς τα ζευγάρια για να τεκνοποιήσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης