Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στα… μαλακά ο Μαρκόπουλος – Συστάσεις από τον πρόεδρο της Βουλής

Στα… μαλακά ο Μαρκόπουλος – Συστάσεις από τον πρόεδρο της Βουλής
photo intime

Στα μαλακά… έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος για την αναφορά που έκανε προχθές σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ότι δεν πειράζει και να στάξει λίγο αίμα από κανέναν… μπαχαλάκια στα Εξάρχεια.

Η δήλωση που είχε κάνει ο κ. Μαρκόπουλος είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με την γραμματέα της ΚΟ Όλγα Γεροβασίλη να στέλνει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ερωτηθείς από κοινοβουλευτικούς συντάκτες, εάν θα παραπέμψει τον «γαλάζιο» βουλευτή στην Επιτροπή Δεοντολογίας είπε ότι δεν είχε ζητηθεί αυτό από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ίδιος είχε συνομιλία με τον βουλευτή και του έκανε συστάσεις να είναι προσεκτικός στις διατυπώσεις του ώστε αυτές να μην παρερμηνεύονται.

Ο κ. Κώστας Τασούλας, πάντως έκανε γνωστό, πως ανάλογη σύσταση έχει πρόσφατα απευθυνθεί και σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – χωρίς να αναφέρει το όνομά του – ο οποίος όπως είπε, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και των προσώπων – επισκεπτών που συνόδευε στο κτήριο της Βουλής, όταν του τα ζήτησαν οι αστυνομικοί της Φρουράς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις