Πολιτική

Στα χέρια των απλήρωτων εργαζομένων θα περνούν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί – Τι λεει τροπολογία

Τη δυνατότητα να λειτουργούν το ραδιοφωνικό σταθμό με νόμιμη άδεια οι εργαζόμενοι όταν παραμένουν απλήρωτοι επί 4 μήνες από τον εργοδότη τους ή στην περίπτωση που ο σταθμός έχει πάψει ή διακόψει το πρόγραμμα του για 6 μήνες δίνει η Κυβέρνηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης έκανε δεκτή τη σχετική τροπολογία που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κακλαμάνη και την οποία συνυπέγραφαν και η Σοφία Βούλτεψη (Ν.Δ.) με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη (ΔΗΜ.ΑΡ.).

Υπέρ της τροπολογίας τάχθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, με παρέμβαση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Βουλή.
Όπως εξήγησε ο κ. Κακλαμάνης έλαβε την παραπάνω πρωτοβουλία με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Η υιοθέτηση της πρότασης από την Κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο για την εφαρμογή της και σε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς με ανάλογα προβλήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Ιπποκράτειο για τις επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Θα τους βρούμε και θα τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη»
Μαζί με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Μητσοτάκης
26
Συλλυπητήρια από Τασούλα και Μητσοτάκη για τον θάνατο του Βασίλη Λεβέντη: «Υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στη δημόσια ζωή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, ενώ ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι υπηρέτησε τις απόψεις του «με πάθος επί δεκαετίες»
Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων
Σαμαράς για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης εξέφρασε την ειλικρινή συμπαράστασή του στα τρία πολιτικά στελέχη και στις οικογένειές τους
Αντώνης Σαμαράς
Βασίλης Λεβέντης: Τα 23 χρόνια επιμονής για την είσοδο στη Βουλή, οι πίτσες στο στούντιο και η σχέση με τον θετό γιο του
Από το Πολυτεχνείο και τα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, στις τηλεοπτικές εκπομπές, την ίδρυση της Ένωσης Κεντρώων και την κοινοβουλευτική δικαίωση του 2015 - Η σκληρή μάχη για τη ζωή του
Βασίλης Λεβέντης
Σύσσωμη καταδίκη από την αντιπολίτευση για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και ΕΛΑΣ καταδίκασαν τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη, με αιχμές, διαφοροποιήσεις και κοινή αναφορά στην ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης.
εμπρηστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ, Θεσσαλονίκη