Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν τρέχει κάτι αν έναν πρόεδρο τον λούζουν με λουλούδια στα μπουζούκια – Τέλος στη δηθενιά της πολιτικής

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν τρέχει κάτι αν έναν πρόεδρο τον λούζουν με λουλούδια στα μπουζούκια – Τέλος στη δηθενιά της πολιτικής
Φωτογραφία: Eurokinissi

«Δεν τρέχει κάτι αν ένας νέος πρόεδρος, ακομπλεξάριστος εμφανιστεί στα μπουζούκια και τον λούζουν με λουλούδια επειδή χαλαρώνει με έναν φίλο του», ανέφερε χθες (21.05.2024) σε δηλώσεις του ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την παρουσία του πριν μερικά 24ωρα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1, στο πάρτι για την ονομαστική γιορτή του ευρωβουλευτή, Κώστα Αρβανίτη.

«Δεν τρέχει κάτι αν ένας νέος πρόεδρος, ακομπλεξάριστος εμφανιστεί στα μπουζούκια και τον λούζουν με λουλούδια επειδή χαλαρώνει με έναν φίλο του», τόνισε χαρακτηριστικά. «Οι πολίτες είναι έτοιμοι για νέα σχέση πολιτικών και πολιτικής, τέλος στον ξύλινο λόγο. Θέλουν πολιτικούς να είναι μέσα στην κοινωνία, να είναι λαϊκοί», σημείωσε.

«Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε χέρια παπάδων και την επόμενη ημέρα συγκαλύπτουν το έγκλημα στα τέμπη. Βάλτε αυθεντικούς ανθρώπους που νοιάζονται μέσα στην ευρωβουλή», προέτρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πριν από τα μπουζούκια, πέρασα 4 ώρες σε εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες και την έμφυλη βία», εξήγησε.

«Το έγκλημα των Τεμπών, συγκαλύπτεται από την πλειοψηφία στη βουλή των Ελλήνων. Και η χώρα μας μπλοκάρει την ευρωπαϊκή εισαγγελία από το να το ερευνήσει. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε. Θέλουμε μια Ελλάδα όπου δε θα υπάρχει ατιμωρησία, να τελειώνουμε με τα τζάκια» είπε και κατέληξε: 

«Είμαστε μια χώρα, που μπορεί ένα κομμάτι της να έχει ευημερία, και είναι εντάξει, αλλά υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που φοβάται να περπατήσει στους δρόμους και αυτή την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ 2 ώρες στα μπουζούκια, εσείς τα ΜΜΕ έχετε την ευθύνη γι’ αυτό. Είναι στα χέρια των ΜΜΕ να αλλάξουν τις ζωές του κόσμου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις