Πέμπτη, 13 Ιουν.
38oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών

Στέφανος Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών
Eurokinissi

«Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, επανερχόμενος στο ζήτημα της προτεραιότητας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε VIP (διαπιστευμένους και φιλάθλους») για τον τελικό του Conference League.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι έτσι γίνεται πάντα».

Στο βίντεο που παραθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «αποδεικνύεται ότι λέει -και εδώ- ψέματα».

Ειδικότερα, σχετικά με το επιχείρημα ότι «βάσει πρωτοκόλλου της UEFA ορίστηκε ένα νοσοκομείο αναφοράς σε περίπτωση που επίσημοι που θα έρθουν χρειαστούν περίθαλψη, το οποίο γίνεται σε κάθε αγώνα», ο κ. Κασσελάκης λέει: «Πρώτον, η οδηγία που δώσατε δεν αφορά μόνο διαπιστευμένους αλλά και φιλάθλους αρκεί να μένουν σε τετράστερα ξενοδοχεία», και προσθέτει: «αυτό που λέτε ότι πάντα γίνεται, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».

«Θα αρκούσε η αλήθεια: ‘Είστε πλέμπα, είμαστε η κυβέρνηση των VIP, έχουμε 41%, ό,τι θέλουμε κάνουμε’», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει «ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια» και «θα το φέρουμε μαζί».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις