Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Η εσωκομματική αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να τον «κουρέψει» στο συνέδριο

Στέφανος Κασσελάκης: Η εσωκομματική αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να τον «κουρέψει» στο συνέδριο

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όποτε αυτό και αν γίνει θα κρίνει την συνέχεια και πόσο εύκολη θα αποδειχθεί για τον Στέφανο Κασσελάκη. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλεγαν ότι όλα θα κριθούν στο συνέδριο του κόμματος.

Ο χρόνος που θα διεξαχθεί το συνέδριο είναι ακόμα άγνωστος. Κάποιοι λένε ότι ο Νοέμβριος είναι πολύ κοντά για να προλάβουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες διεργασίες. Ωστόσο, εκεί θεωρείται βέβαιο ότι θα περιμένουν τον νέο Πρόεδρο όλοι όσοι στάθηκαν όχι δίπλα αλλά απέναντί του και θα κριθούν πολλά γιατί για να είναι Πρόεδρος όλου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να ελέγχει και τα όργανα που θα προκύψουν από αυτό.

Η μάχη προμηνύεται σκληρή με την εσωκομματική αντιπολίτευση μέχρι το συνέδριο και αυτό φάνηκε και από τις πρώτες αντιδράσεις που είχαμε από το βράδυ της Κυριακής ειδικά από τους 53. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την ανάρτηση που έκανε έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει εν λευκώ το κόμμα στα χέρια του 35χρονου Προέδρου.

Ακολούθησε το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΠΟΧΗ που πρόσκειται στους 53 με ένα σκληρό άρθρο που στον τίτλο του έχει τη λέξη κατάντια.

Και θεωρείται βέβαιο ότι τώρα που ξεκαθάρισαν όλα εκείνοι που θεωρούν λάθος το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών δεν θα μείνουν σιωπηλοί.

Το συνέδριο πάντως θεωρείται η αρένα στην οποία ο Στέφανος Κασσελάκης θα τα βάλει με τα «θηρία» και από την έκβαση της μάχης θα φανεί ποιος θα κάνει κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ τα επόμενα χρόνια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις