Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Ο «Φάρος του Κόσμου» είναι ο «φάρος» της Ελλάδας

Επίσκεψη στον “Φάρο του Κόσμου” στον Δενδροπόταμο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κατερίνα Νοτοπούλου, την Τομεάρχη Πολιτισμού Κυριακή Μάλαμα και την Δώρα Αυγέρη.

Στόχο της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, αποτέλεσε η ανάδειξη του μοναδικού έργου της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, του Πατέρα Αθηναγόρα και των ανθρώπων του Φάρου του Κόσμου, για την ενδυνάμωση, την συμπερίληψη και την στήριξη των παιδιών Ρομά.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συζήτησε, αντάλλαξε σκέψεις και κυρίως δέχτηκε με πολύ μεγάλη συγκίνηση το κύμα αγάπης που εισέπραξε από τα παιδιά του Φάρου του Κόσμου. Όπως τονίστηκε, ο Φάρος του Κόσμου είναι η εικόνα της Ελλάδας της αγάπης, η εικόνα μιας Ελλάδας που μπορεί να μετατρέπει την δυσκολία σε αριστεία, η εικόνα μιας Ελλάδας “φάρου” ενσυναίσθησης κι αλληλεγγύης.

Δεσμεύτηκε, στο πλαίσιο αυτό να παρακολουθεί με πολύ μεγάλη προσοχή την προσπάθεια του Πατέρα Αθηναγόρα και του Φάρου του Κόσμου, ενώ υποσχέθηκε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υποδεχτεί τον Πατέρα Αθηναγόρα, με όσα παιδιά το επιθυμούν στην Αθήνα, για να συζητήσει μαζί τους όλα όσα χρειάζονται και τους απασχολούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανασχηματισμός: Η πιο δύσκολη απόφαση του Κυριάκου Μητσότακη, στον απόηχο των δικογραφιών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ  
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι η άρση ασυλίας δεν συνιστά τεκμήριο ενοχής, επισημαίνοντας ότι άλλο η ποινική αξιολόγηση και άλλο η πολιτική διαχείριση κάθε υπόθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης 53
Κυριάκος Βελόπουλος: Θα έχουμε κυβέρνηση με υπόδικους βουλευτές – Πιστεύω τον Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές
Όπως είπε, εάν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός θα έδινε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να μιλήσει με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να δεσμευτούν οι περιουσίες όλων όσων εμπλέκονται
Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Χατζηδάκης «στριμώχνει» την αντιπολίτευση με ατάκα του... Κουτσούμπα: «Αυτοί είστε»
Σε κλίμα υψηλής πολιτικής έντασης ψηφίστηκε το ν/σ «Παρεμβάσεις για ένα δημόσιο πιο φιλικό στο πολίτη», με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να απαντά αιχμηρά για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές
Κωστής Χατζηδάκης
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης «σφάχτηκαν» στη Βουλή: «Είσαι άθλιος ψεύτης», «Δεν είμαι ειδικός για τα σύνδρομα καταδίωξης»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κάποια στιγμή βγήκε από την αίθουσα για να επιστρέψει στη συνέχεια και να απαντήσει στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης