Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κληρονόμησε όλη την ακροδεξιά της ΝΔ από τον πατέρα του

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κληρονόμησε όλη την ακροδεξιά της ΝΔ από τον πατέρα του
Eurokinissi

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλοντας παράλληλα να απαντήσει και στις αιτιάσεις για νεοφιλελεύθερες θέσεις που είχε εκφράσει μέσω αρθρογραφίας νεότερος.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προχώρησε και σε μία ευθεία αναφορά στον πατέρα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «κληροδότησε στον γιο του όλη την ακροδεξιά της ΝΔ».

Στη συνέντευξή του στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM, ο Στέφανος  Κασσελάκης είχε σημειώσει ότι «ο 24χρονος εαυτός του δεν θα ψήφιζε τον ίδιο», αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ο 24χρονος Στέφανος ίσως να μην ψήφιζε για τον 35χρονο Στέφανο. Αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι σίγουρος ότι ο 24χρονος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ψήφιζε τον 55χρονο Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εξαρτάται από τον Βελόπουλο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό» είχε πει.

Λίγες ώρες μετά τα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό της ομογένειας COSMOS FM, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) αναφέρεται ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι έκανε λάθος εκτίμηση ότι ο νεαρός Κυριάκος δεν θα ψήφιζε τον 55χρονο εαυτό του:

«Είπα σε μία συνέντευξή μου ότι ο 24χρονος Στέφανος δε θα ψήφιζε τον 35χρονο Στέφανο. Και ότι ο 24χρονος Μητσοτάκης δε θα ψήφιζε τον 55χρονο Μητσοτάκη. Αλλά μάλλον λάθος η εκτίμηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψήφιζε τον μεγαλύτερό του εαυτό».

Επιχειρώντας να εξηγήσει την αλλαγή άποψης για τον σημερινό πρωθυπουργό, ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται στον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέγοντας:

«Διότι ο πατέρας του (σ.σ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης) αγκάλιασε τον Καρατζαφέρη, και κληροδότησε στον γιο του όλη την ακροδεξιά της ΝΔ. Του Άδωνι, του Πλεύρη και του Βορίδη. Εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια. Δεν είμαι κληρονόμος. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις