Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «μπορεί να εκπλήξει στις ευρωεκλογές» – «Η απόσταση με τη ΝΔ θα κλείσει»

Στέφανος Κασσελάκης: Πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «μπορεί να εκπλήξει στις ευρωεκλογές» – «Η απόσταση με τη ΝΔ θα κλείσει»

Πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει την έκλπηξη στις ευρωεκλογές δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον δημοσιογράφο των Financial Times, Tony Barber στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ενόψει των ευρωεκλογών ότι η «ψαλίδα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα κλείνει μέσα στον Μάιο.

«Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να εκπλήξουμε την Ευρώπη και τη χώρα στην επόμενη εκλογική διαδικασία», είπεο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η απόσταση με τη ΝΔ θα κλείσει πολύ γρήγορα μέσα στον επόμενο μήνα».

 «Η ευθύνη μου είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ να βάλει μπροστά μία νέα κυβερνητική ομάδα όπως επίσης και ένα πρόγραμμα, και αυτό ακριβώς κάνουμε», επεσήμανε.

«Έχουμε ένα αριστερό, παρεμβατικό, επιθετικό κόμμα που χρειάζεται η χώρα»

Αναφερόμενος στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος τόνισε «σε ό,τι αφορά στη λεγόμενη κωλοτούμπα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη για να μπορέσει να διαπραγματευθεί τη λιτότητα που έβαλε η Γερμανία στη χώρα» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης, ενώ πρόσθεσε πως οι πολίτες «έδωσαν στον Αλέξη την εντολή για να διαπραγματευθεί και το προσπάθησε και έφερε αλλαγές».

«Είναι η στιγμή να δούμε ότι έχουμε ένα αριστερό, παρεμβατικό, επιθετικό κόμμα που χρειάζεται η χώρα» περιέγραψε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και συνέχισε, λέγοντας πως «σε ό,τι αφορά στους ξένους επενδυτές, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι συνομιλώ και επικοινωνώ μαζί τους καλύτερα από τους ανταγωνιστές μου», σημείωσε.

«Συμφωνώ με τον Τραμπ για την πολιτική απέναντι στην Κίνα»

Όπως δήλωσε ο κ. Κασσελάκης, «είμαι ο μόνος πολιτικός στην Ελλάδα που έχει καταφέρει αυτά τα αποτελέσματα στο δυτικό τομέα», ενώ ερωτώμενος για τον Ντόναλντ Τραμπ απάντησε πως αυτό στο οποίο «συμφωνούμε είναι η πολιτική απέναντι στην Κίνα και στις στρεβλώσεις που προκαλεί στο εμπόριο».

«Αλλά σε αντίθεση με τον Τραμπ δεν παραβλέπω τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ξεκαθάρισε, για να προσθέσει πως «ο Τραμπ είναι πολύ επιλεκτικός σε αυτά που προτάσσει και συμφωνεί».

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις