Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Σφηνάκια, σέλφι και χαλαρή κουβέντα σε καφέ στη Λάρισα

Στέφανος Κασσελάκης: Σφηνάκια, σέλφι και χαλαρή κουβέντα σε καφέ στη Λάρισα

Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα (29.10.2023) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης όπου πραγματοποιεί μια σειρά από επαφές.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε κεντρικό καφέ της Λάρισας προκειμένου να συζητήσει με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πολίτες που ήταν εκεί.

Πολλοί μάλιστα που δεν έμειναν αδιάφοροι μπροστά στην παρουσία του νέου αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η διάθεση ήταν ιδιαίτερα χαλαρή με τον Στέφανο Κασσελάκη να βγάζει σέλφι με τον κόσμο αλλά και να πίνει σφηνάκια.

Μαζί του για ποτό ήταν βουλευτές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όπως επίσης και ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα είδε μια παρέα που είχε ένα σκύλο και έσπευσε να το χαϊδέψει. 

Κασσελάκης σε Κουρέτα: Θα είσαι το πρότυπο του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εσύ θα είσαι στο τιμόνι της διοίκησης γιατί γνωρίζω ότι θα κάνεις χρηστή διαχείριση των πόρων, με προοδευτικό πρόσημο που βάζει τον αδύναμο πρώτο και όχι τις αναθέσεις των ημετέρων. Είναι μια μεγάλη ευθύνη που έχεις γιατί εσύ θα είσαι το πρότυπο του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στον κ. Κουρέτα τόνισε πως «θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα γιατί εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη ο οποίος είδε τον χρόνο να παγώνει σ αυτή την περιφέρεια».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία και σημείωσε πως δεν αρκεί μόνο η αποζημίωση αλλά πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια για να μην «ρημάξει» η περιοχή από τη φυγή των νέων.

Από την πλευρά του ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε στην νίκη του στις περιφερειακές εκλογές λέγοντας πως πρόκειται για μια «σημαντική» ανατροπή και πως «έχουμε μεγάλες ευθύνες ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις