Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα – «Δεν υπάρχουν τοτέμ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. 

«Οι συνεργασίες χτίζονται από κάτω προς τα πάνω – και σε αυτήν τη διαδικασία είμαστε παρόντες» γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και συνεχίζει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. «Οι συνεργασίες δεν επιβάλλονται επειδή ξαφνικά το σύστημα βλέπει τον Μητσοτάκη να αποσταθεροποιείται και ψάχνει την επόμενη ρεζέρβα του».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή κάποιες δημοσκοπήσεις που θέλουν τον Τσίπρα να θεωρείται καταλληλότερος να ηγηθεί ένα νέο σχήμα προσθέτει χαρακτηριστικά… «κανάλια, εφημερίδες, δημοσιογράφοι, δημοσκοπήσεις – ολόκληρο το σύστημα θέλει να σας επιβάλλει και το πρόβλημα και τη λύση. Τους δήθεν σωτήρες που θα μπορούν να ελέγξουν».

Αφήνει αιχμές για τον Τσίπρα χωρίς να τον «κατονομάζει», αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν τοτέμ στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη μας θα ακούσουμε και θα φέρουμε τις ριζικές αλλαγές που απαιτούν από εμάς». Δεν διστάζει να προαναγγείλει και νέο κύκλο απολύσεων στο κόμμα μιλώντας για ορθολογισμό.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αφήσει όσες φορές χρειαστεί την καρέκλα και να προσφύγει στην κρίση του λαού, κόντρα στα σχέδια του συστήματος.

 

Αναφέρεται και στο σχέδιό του ένα σχέδιο για το δεύτερο μισό του 2024 που «θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικό κόμμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για Αλέξη Τσίπρα: «Κάθε φράση και ένα ψέμα ή μια ανακρίβεια, αδιόρθωτος»
«Κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι οι επενδύσεις στην αναβάθμιση δικτύων έχουν 4πλασιαστεί από το 2019 και πλέον ξεπερνούν το 1,5 δις ετησίως από μόλις 400 εκ. ευρώ το 2019;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Άκης Σκέρτσος 11
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα Ρομά σε πλοίο για την Τήνο - «Καρ@@λα, αει στο δ@@@λο»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ταξίδευε χωρίς τον αστυνομικό φρουρό που της έχει διατεθεί, ωστόσο μετά την άφιξή της φέρεται να ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αλέξης Τσίπρας: «Κάλπη ανατροπής» η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση – Έτοιμα στο 80% τα ψηφοδέλτια της ΕΛΑΣ
Η εκλογική στρατηγική, οι συνεργασίες και η απάντηση για τη χρηματοδότηση - Πώς περιγράφει τον δρόμο προς μια προοδευτική κυβέρνηση και γιατί δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δεύτερη κάλπη
O Αλέξης Τσίπρας 71
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «παρών» και ξαναστήνει τον μηχανισμό του – Restart με 70.000 μέλη και πλώρη για τη ΔΕΘ
Δούρου, Παππάς και Πολάκης μπαίνουν μπροστά στη νέα καμπάνια, σε μια κίνηση με σαφή συμβολισμό ενότητας - Η Κουμουνδούρου απαντά στα σενάρια περί «τέλους εποχής» με ανασυγκρότηση των Νομαρχιακών
Η Ρένα Δούρου και ο Παύλος Πολάκης 9