Site icon NewsIT

Στέφανος Μάνος: Οι οδηγοί να πληρώσουν 2.000 ευρώ για το πρόβλημα που δημιούργησαν

27.01.2022 | 15:06
Στέφανος Μάνος: Οι οδηγοί να πληρώσουν 2.000 ευρώ για το πρόβλημα που δημιούργησαν

Ο ιδρυτής της Δράσης ,τ. Υπουργός Οικονομικών Στέφανος Μάνος μιλάει στην ημερίδα "Ελλάδα 2021 - Ατζέντα για την Ελευθερία και την Ευημερία" στην Παλιά Βουλή, Πέμπτη 11 Απριλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μια διαφορετική άποψη είχε ο πρώην υπουργός, Στέφανος Μάνος, για όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες στην Αττική, όπου εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους τόσο στην Αττική Οδό όσο και σε άλλους κεντρικούς δρόμους εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Μάνος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα σημείωσε πως «υπήρξε υστερία με την κακοκαιρία. Σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική. Δείτε τι συνέβη πριν από λίγο καιρό στην Αμερική όπου είχαμε αντίστοιχους εγκλωβισμένους οδηγούς».

«Βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους», επισήμανε ο κ. Μάνος.

Συνέχισε λέγοντας πως ο πρωθυπουργός φάνηκε πολύ γαλαντόμος με τα χρήματα των άλλων, δηλαδή μιας ιδιωτικής εταιρίας, τάζοντας αποζημιώσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version