Πολιτική

Στέλιος Κούλογλου: «Η διαγραφή του Κουρουμπλή μπορεί να δείξει τον δρόμο για τον Πολάκη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια δήλωση «βόμβα» για τα… εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο ACTION24. Πιο συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χψαπάντησε στην επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι συμφωνεί με το editorial του TVXS, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν το έχει γράψει ο ίδιος.

«Συμφωνώ με το editorial, η ΝΔ θα έπρεπε να εφεύρει τον Πολάκη», τόνισε επισημαίνοντας επίσης πως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, με τις παρεμβάσεις του ακόμα και όταν γίνονται αποπροσανατολίζει από τυχόν κυβερνητικά λάθη «αλλάζοντας το πολιτικό παιχνίδι». Ο Παύλος Πολάκης, κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο Πολιτικό Συμβούλιο και τις εισηγήσεις του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή αρχηγού από την βάση, ο κ. Κούλογλου είπε ότι είναι προς θετική κατεύθυνση. Όπως είπε, αυτό θα έπρεπε να έχει αλλάξει και πριν δυόμιση χρόνια και να ανοίξουν οι διαδικασίες. Ακόμη, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκαταστήσει την επαφή του με την κοινωνία. Η δική του εκτίμηση, είναι ότι αυτές οι διαδικασίες πρέπει να γίνουν πριν από τις εθνικές εκλογές.

Επιπλέον, παίρνοντας θέση στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει το σποτ που ανήρτησε ο πρωθυπουργός για τα Rafale, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε με σκωπτικό τρόπο ότι αν η Νέα Δημοκρατία, νιώθει ότι εκείνη πλήρωσε για την απόκτηση τους, τότε να τα πληρώσει όντως. Όμως, όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κατορθώσει να πληρώσει τα δικά της δάνεια. Υπογράμμισε δε, ότι σε εθνικά θέματα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και όχι κομματική προπαγάνδα.

Δείτε όσα είπε ο Στέλιος Κούλογλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε σε ειδική ανοικτή εκδήλωση τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών θητείας, αναφερόμενος αναλυτικά σε 352 έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,587 δισ. ευρώ
Νίκος Χαρδαλιάς
Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος
«Κάθε φορά που δικαιολογείς μια κατάληψη που είναι μια παράνομη πράξη σε ένα πανεπιστήμιο ρίχνεις και εσύ νερό στο μύλο πράξεων που η κλιμάκωσή τους οδηγεί ακόμη και σε μια δολοφονία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Πολάκης: Μπορώ να βάλω τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με αξιοπρεπές ποσοστό, η Ρένα Δούρου δεν μπορεί – Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα στην πτώση
«Θα διεκδικήσω την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας» τόνισε ο Παύλος Πολάκης, υπογραμμίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον θα κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές»
Ο Παύλος Πολάκης 27