Πολιτική

Στέλιος Πέτσας για πρόταση μομφής ΣΥΡΙΖΑ: Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση αλλά και για την κακοκαιρία μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στη διαχείριση της κακοκαιρίας και τόνισε πως την Δευτέρα θα γίνει ο απολογισμός και «θα λογοδοτήσουμε όλοι μαζί το πρωί».

«Απέστειλα επιστολή στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες την Παρασκευή, για την επιτάχυνση του αποχιονισμού και τον καθαρισμό δρόμων. Όποιος δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά του θα περιμένει να έχει και την εποπτεία. Κάποια στιγμή πρέπει να φτάσει η ώρα της λογοδοσίας», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως «το πάθημα έγινε μάθημα».

Για την ανάληψη ευθύνης ανέφερες πως η Αττική Οδός αναγνώρισε ότι υπήρχε πρόβλημα και θα αποζημιώσει τους πολίτες.

Επίσης, αναφορικά με τη δήλωση Στυλιανίδη, ότι αν υπήρχε νεκρός θα δήλωνε παραίτηση, επεσήμανε ότι αυτό δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου.

Όσον αφορά την ένταση στη Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για «διαφορετικό ήθος και επιχειρήματα μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα».

Για την πρόταση μομφής και την εξέλιξη της διαδικασίας τόνισε πως η εμπιστοσύνη της Βουλής είναι δεδομένη και θα αποδειχτεί το βράδυ.

Παράλληλα, για τον λόγο που τέθηκε η πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας γιατί φοβάται ότι θα βγει τρίτος».

Τέλος σε ερώτηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναφερθεί στις ευθύνες που έχει η Αττική Οδός για το χάος που προέκυψε με τους εγκλωβισμένους πολίτες τόνισε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ παθαίνει αλλεργία με κάθε τι το ιδιωτικό, ξαφνικά όταν υπάρχει θέμα διαφωνίας μεταξύ ενός υπουργείο και ενός ιδιώτη, παίρνει το μέρος του ιδιώτη.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Ήθελαν νεκρό, η τρομοκρατία δεν θα νικήσει» – Αιχμές για Καραμανλή και Φλωρίδη
Σκληρή επίθεση στην αντιπολίτευση και σε όσους «βάφτιζαν ακτιβισμό» τη βία, μήνυμα εφαρμογής του νόμου «παντού, χωρίς εκπτώσεις και φόβο»
Παύλος Μαρινάκης
Αντώνης Σαμαράς κατά Αλέξη Τσίπρα: Αμετανόητος για την Συμφωνία των Πρεσπών βάζει πλάτη και για τις «Πρέσπες του Αιγαίου»
«Είτε ως ΣΥΡΙΖΑ, είτε ως ΕΛΑΣ, ο κ. Τσίπρας παραμένει ίδιος» γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ για τα ελληνοτουρκικά
Αντώνης Σαμαράς 17
Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΑΣ και Νέα Αριστερά κατά Κυρανάκη για τις δηλώσεις του μετά τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ανακοίνωση της ΕΛ.Α.Σ., η οποία κατηγόρησε τον γραμματέα της ΝΔ ότι, την ώρα που το σύνολο του πολιτικού κόσμου καταδικάζει την τρομοκρατία και υπερασπίζεται τη δημοκρατία
Κωνσταντίνος Κυρανάκης 23
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο και υπερβαίνουν κυβερνήσεις και εκλογικούς κύκλους
«Η στρατηγική μας συνεργασία θα συνεχίσει να εμβαθύνεται προς όφελος των δύο λαών» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του μετά το δείπνο με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ για τα 250 χρόνια από την Αμερικανική Ανεξαρτησία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 7
Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Κατάπτυστη η δήλωση Μητσοτάκη, πρέπει να εξεταστεί η προβοκάτσια
«Μητσοτάκης και Τσίπρας και πάνω και κάτω από το τραπέζι, προσπαθούν να στήσουν ένα δικομματισμό από τα παλιά» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 6
Σκληρή κριτική ΠΑΣΟΚ για το «Ελλάδα 2.0»: Ζητά απαντήσεις για το Ταμείο Ανάκαμψης – Συναντήσεις Ανδρουλάκη με Γεραπετρίτη και Δένδια
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει την Παρασκευή στη Βουλή για το θέμα του Ταμείου Ανάκαμψης και κατά πόσον αυτό αξιοποιήθηκε με τον βέλτιστο τρόπο ή όχι
Ο Νίκος Ανδρουλάκης