Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Στέλιος Πέτσας για πρόταση μομφής ΣΥΡΙΖΑ: Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται

Στέλιος Πέτσας

Για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση αλλά και για την κακοκαιρία μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στη διαχείριση της κακοκαιρίας και τόνισε πως την Δευτέρα θα γίνει ο απολογισμός και «θα λογοδοτήσουμε όλοι μαζί το πρωί».

«Απέστειλα επιστολή στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες την Παρασκευή, για την επιτάχυνση του αποχιονισμού και τον καθαρισμό δρόμων. Όποιος δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά του θα περιμένει να έχει και την εποπτεία. Κάποια στιγμή πρέπει να φτάσει η ώρα της λογοδοσίας», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως «το πάθημα έγινε μάθημα».

Για την ανάληψη ευθύνης ανέφερες πως η Αττική Οδός αναγνώρισε ότι υπήρχε πρόβλημα και θα αποζημιώσει τους πολίτες.

Επίσης, αναφορικά με τη δήλωση Στυλιανίδη, ότι αν υπήρχε νεκρός θα δήλωνε παραίτηση, επεσήμανε ότι αυτό δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου.

Όσον αφορά την ένταση στη Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για «διαφορετικό ήθος και επιχειρήματα μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα».

Για την πρόταση μομφής και την εξέλιξη της διαδικασίας τόνισε πως η εμπιστοσύνη της Βουλής είναι δεδομένη και θα αποδειχτεί το βράδυ.

Παράλληλα, για τον λόγο που τέθηκε η πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας γιατί φοβάται ότι θα βγει τρίτος».

Τέλος σε ερώτηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναφερθεί στις ευθύνες που έχει η Αττική Οδός για το χάος που προέκυψε με τους εγκλωβισμένους πολίτες τόνισε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ παθαίνει αλλεργία με κάθε τι το ιδιωτικό, ξαφνικά όταν υπάρχει θέμα διαφωνίας μεταξύ ενός υπουργείο και ενός ιδιώτη, παίρνει το μέρος του ιδιώτη.»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις