Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στη… γραμμή Παππά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για τον Μιωνή

Παπαγγελόπουλος
Φωτογραφία αρχείου

Για τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Μιωνή – Παππά, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ακολούθησε τη… γραμμή του Νίκου Παππά, κάνοντας λόγο για αντιπερισπασμό, ενώ τονίζει πως στόχος του επιχειρηματία είναι να σώσει τον Αντώνη Σαμαρά, την πρώην εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Ράικου, αλλά και τον εαυτό του. 

“Ο Μιωνής προέβη σήμερα σε αυτή την κίνηση για να σώσει τον Σαμαρά, την Ράικου και τον ίδιο”, σχολίασε νωρίτερα ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σημειώνοντας ότι η σημερινή κίνηση του κ. Μιωνή έρχεται μετά τις αποκαλύψεις για τις διαδρομές του χρήματος και τις αποκαλύψεις για τον σύζυγο της κ. Ράικου.

Click4more: Όλη η συνομιλία Μιωνή – Παππά που κατατέθηκε στην Βουλή – Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι (ηχητικό)

“Αυτό είναι το πραγματικό κύκλωμα. Ένα διεθνές κύκλωμα που διακινεί χρήμα παγκοσμίως σε βάρος αδύναμων χωρών όπως ο Άγιος Δομίνικος και η Βόρεια Μακεδονία. Και σε αυτό ήταν πρωταγωνιστής ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού”, δήλωσε.

Και πρόσθεσε: “Ο Μιωνής, στην προσπάθεια του να δείξει ότι ήταν θύμα δικό μου και όχι των Πλεύρη και Βορίδη, αναφέρθηκε στη δήθεν ανεξάρτητη έκθεση του Μ. Κάμπο. Αυτός σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα του Spiegel, εκτός από το ότι ήταν δικηγόρος του Μιωνή, βρέθηκε και ο ίδιος και η γυναίκα του με off shore σε Παναμά, Ουρουγάη, Βερμούδες κλπ. Με διαδρομές χιλιάδων ευρώ που καταλήγουν στον ίδιο και στη σύζυγό του”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις