Πολιτική

Στη Λευκωσία ο Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε το Ομόνοια – ΑΕΚ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον φιλικό αγώνα Ομόνοια – ΑΕΚ στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Πέμπτης (18.7.24).

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κύπρο για την «μαύρη» επέτειο της τουρκικής εισβολής στις 20 Ιουλίου και μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τη Ρένα Δούρου βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν το φιλικό ματς της Ομόνοιας με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απόλαυσε τον αγώνα πίνοντας τη μπύρα του.

Για την ιστορία, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Ο κ. Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Κύπριο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, Γιώργο Σαββίδη.

Ο κ. Κασσελάκης έβγαλε selfies με Κύπριους φιλάθλους.

Στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.

Με την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κυπριακή Δημοκρατία, με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την τουρκική εισβολή και κατοχή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε έντονο κλίμα συγκίνησης, καθώς όπως ανέφερε η διοίκηση της οργάνωσης ήταν η πρώτη φορά που Έλληνας πολιτικός επισκέφθηκε την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.

kasselakiskypros

kasselakiskypros

kasselakiskypros

Ο κ. Κασσελάκης, αφού ενημερώθηκε για το έργο της Οργάνωσης, επεσήμανε την ανάγκη να τεθεί αντιμέτωπη προ των ευθυνών της η Τουρκία, προκειμένου να σταματήσει να παρακωλύει τις έρευνες για τον εντοπισμό των Αγνοουμένων, καθώς και να σταματήσει να αγνοεί τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης ανάφερε ότι το ζήτημα των Αγνοουμένων θα πρέπει να αποτελέσει τμήμα των ευρύτερων σχέσεων ΕΕ – Τουρκίας, υπό την ιδιότητα της Κύπρου ως κράτους – μέλους της ΕΕ. Κλείνοντας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύθηκε για την προώθηση του ζητήματος των Αγνοουμένων και στη Βουλή των Ελλήνων.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, συνόδευαν η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, η τομεάρχισσα Εξωτερικών και βουλεύτρια Ρένα Δούρου, ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής Ευάγγελος Αποστολάκης, και η βουλεύτρια Νίνα Κασιμάτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εργοστάσιο drones στη Μαλακάσα εγκαινίασε ο Νίκος Δένδιας: Το 3ο μεγαλύτερο της χώρας, οι δυνατότητες παραγωγής
H νέα μονάδα εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της «Ατζέντας 2030», που στοχεύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας σε θάλασσα, ξηρά, αέρα, αλλά και στον κυβερνοχώρο και το διάστημα
Drones στην Μαλακάσα
«Σφάζονται» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα δωρεάν ΜΜΜ στους νέους: «Φέρτε τον λογαριασμό» – «Ψάξτε τα λεφτόδεντρα στις πολεοδομίες»
Η πρόταση Ανδρουλάκη για δωρεάν μετακινήσεις έως τα 24 έτη άναψε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να μιλά για «κρυφό κόστος» και τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά ότι το μέτρο κοστίζει μόλις 35 εκατ. ευρώ
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Αντώνης Σαμαράς για νόμο Κατσέλη: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου
Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για «ιστορική δικαίωση» υπερχρεωμένων νοικοκυριών και ζητεί από funds, servicers και τράπεζες επαναϋπολογισμό οφειλών και επιστροφή ποσών
Αντώνης Σαμαράς 5
Ο Μάκης Βορίδης πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Πώς ψήφισαν τα κόμματα
Με 25 ψήφους ο Μάκης Βορίδης εκλέχθηκε πρόεδρος της Επιτροπής. Η Ευαγγελία Λιακούλη από το ΠΑΣΟΚ εκλέχθηκε αντιπρόεδρος και ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας
Το προεδρείο της Επιτροπής της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση 5
Επιμένει ο Θεοχάρης για Σαμαρά: «Δεν ήταν δικός μου ο όρος ακροδεξιός, απλώς συμφώνησα»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών επανήλθε στον χαρακτηρισμό για τον πρώην πρωθυπουργό, απέκλεισε πολιτικό κενό δεξιά της ΝΔ και άφησε αιχμές περί «προσωπικών κινήτρων» πίσω από τα σενάρια νέου κόμματος
Σαμαράς και Θεοχάρης