Πολιτική

Στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης – «Bonjour comment ca va?», είπε στους δημοσιογράφους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλημερίζοντας στα γαλλικά έφτασε σήμερα στη Βουλή ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλημέρισε τους δημοσιογράφους ως εξής: «Bonjour comment ca va?», τους είπε.

Ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνεργασία με τον Σωκράτη Φάμελλο στο γραφείο του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (26/09/23) λίγες ώρες μετά την νίκη του συνάντησε την Έφη Αχτσιόγλου στη Βουλή, όπου της πρότεινε να αναλάβει όποια θέση θέλει εκείνη, αλλά η απάντηση που έλαβε από την πρώην υποψήφια πρόεδρο ήταν ότι δεν είχε ενέργεια μετά από τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Δένδιας από τη Λοριάν για τη φρεγάτα FDI Νέαρχος: «Ένα κομμάτι έχει πίσω της ελληνικά χέρια και ελληνική ψυχή»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία της ελληνογαλλικής αμυντικής συνεργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις επιχειρησιακές δυνατότητες των νέων πολεμικών πλοίων και στην ελληνική συμμετοχή στην κατασκευή τους
Δένδιας από τη Λοριάν για τη φρεγάτα FDI Νέαρχος: «Ένα κομμάτι έχει πίσω της ελληνικά χέρια και ελληνική ψυχή»