Πολιτική

Στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα προϋπολογισμός και προαπαιτούμενα

Αρχές της προσεχούς εβδομάδας, ενδεχομένως και τη Δευτέρα, πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή ο νέος προϋπολογισμός, με σχεδιασμό να έχει ψηφιστεί έως τις 10 Δεκεμβρίου από την Ολομέλεια.

Σύμφωνα με πηγές από το προεδρείο της Βουλής, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης να έχει ψηφιστεί το πρώτο πακέτο με τα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης έως τις 3 Δεκεμβρίου και γι΄αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθούν στη Βουλή δύο πολυνομοσχέδια που θα περιλαμβάνουν τα προαπαιτούμενα.

Την προσεχή εβδομάδα, η Ολομέλεια θα συζητήσει το νομοσχέδιο για τα εναλλακτικά καύσιμα και ένα ακόμα για την κινητικότητα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ζητά με επιστολή του στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους επιτάχυνση των διαδικασιών για τα θύματα σε Μάτι, Μάνδρα και Τέμπη
Κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν ότι η ενεργοποίηση του ΝΣΚ αποτελεί κρίσιμο εργαλείο για την αποσυμφόρηση της Δικαιοσύνης
Κυριάκος Πιερρακάκης
Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη: Θα μπορούσε να μην έχει καταψηφίσει τη δυνατότητα για 4ημερη εργασία
«Μια οριζόντια μείωση του χρόνου εργασίας απλώς αυξάνει το κόστος εργασίας, το οποίο εν συνεχεία μετακυλίεται στην πραγματική οικονομία και τελικά στον ίδιο τον εργαζόμενο»
Νίκη Κεραμέως 9
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 13,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Τσίπρα και Καρυστιανού
Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας - Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Κάλπη 148