Πολιτική

Στην αντεπίθεση η Μαργαρίτα Παπανδρέου για όσους την ενέπλεξαν στη λίστα Λαγκάρντ

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου περνά στην αντεπίθεση, προκειμένου να λογοδοτήσουν όσοι την ενέπλεξαν με αθλιότητες, φήμες και κουτσομπολιά στη λίστα Λαγκάρντ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ζήτησε μέσω δικηγόρου της από τους κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, αντίγραφα καταθέσεων των στελεχών του ΣΔΟΕ που αναφέρονται στην ίδια και ελήφθησαν από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η κα Παπανδρέου ζητά αντίγραφα καταθέσεων, προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή της από τον εξοντωτικό διασυρμό και την καταρράκωση που υπέστη και υφίσταται καθημερινά από τις ασύστατες, ελεεινές, διαχεόμενες και αναπαραγόμενες συκοφαντικές διαδόσεις περί εμπλοκής της στην εν λόγω λίστα και μάλιστα, ως δήθεν δικαιούχου του απίστευτου χρηματικού ποσού των 550 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η παράδοση αντιγράφων των καταθέσεων είναι αναγκαία για να καταστεί σαφές ποιοι την έχουν συκοφαντήσει και προκειμένου να μην στραφεί συλλήβδην εναντίον δικαίων και αδίκων για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς, της τιμής και της υπόληψής της, που αναίτια έχουν δεχθεί καίριο πλήγμα.

Η κα Παπανδρέου επικαλείται το άρθρο 31 του ΚΠΔ και το νόμιμο δικαίωμά της να της χορηγηθούν αντίγραφα των καταθέσεων και όποιο άλλο στοιχείο την αφορά, προκειμένου να προστατεύσει την προσωπικότητά της από τη δημόσια απαξίωση και καταρράκωση. Δικαίωμα κατοχυρωμένο και από το Σύνταγμα και από διεθνείς συμβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ; Της χρεώνουν καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε σε ειδική ανοικτή εκδήλωση τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών θητείας, αναφερόμενος αναλυτικά σε 352 έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,587 δισ. ευρώ
Νίκος Χαρδαλιάς
Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος
«Κάθε φορά που δικαιολογείς μια κατάληψη που είναι μια παράνομη πράξη σε ένα πανεπιστήμιο ρίχνεις και εσύ νερό στο μύλο πράξεων που η κλιμάκωσή τους οδηγεί ακόμη και σε μια δολοφονία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης