Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στην κατάψυξη οι σχέσεις κυβέρνησης – Καμίνη

Στην κατάψυξη οι σχέσεις κυβέρνησης – Καμίνη

Στην κατάψυξη μπήκαν για τα καλά οι σχέσεις της κυβέρνησης με το δήμαρχο της Αθήνας. Οι αντιπαραθέσεις των προηγούμενων ημερών, οι δηλώσεις Καμίνη και τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Αυγή, συνοδεύτηκαν από μία ακόμα ενέργεια του δήμαρχου, που ενόχλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφυγή του Δήμου της Αθήνας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις παιχνιδομηχανές, αιφνιδίασε και εξέπληξε δυσάρεστα, αφού ουσιαστικά στρέφεται εναντίον επιλογών της κυβέρνησης και αυτήν έχει ως στόχο.

Μάλιστα θεωρούν ότι τα επιχειρήματα και το σκεπτικό που εκφράστηκαν για μετατροπή ολόκληρων περιοχών σε γειτονιές τζόγου λόγω των αποστάσεων που θα έχουν μεταξύ τους τα καταστήματα δεν στέκουν, ενώ εκφράζεται η εκτίμηση πως πρόκειται για κίνηση αντιπερισπασμού ύστερα από το φιάσκο της ρόδας στο Σύνταγμα και τις αστοχίες με τις αναθέσεις των εορταστικών εκδηλώσεων.

Επίσης, εκφράζεται η άποψη ότι παρά την έκταση που έχει πάρει ο παράνομος τζόγος ο Δήμος της Αθήνας δεν τοποθετήθηκε, ούτε ποτέ ζήτηση να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, ούτε έκανε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ενδεικτικό της έκτασης που έχει πάρει ο παράνομος τζόγος στην Αθήνα είναι τα στοιχεία της αστυνομίας σύμφωνα με τα οποία μόνο το Δεκέμβριο εντοπίστηκαν 7 υποθέσεις παράνομων καζίνο και ιντερνέτ καφέ, κατασχέθηκαν υπολογιστές και συνελήφθησαν περίπου 50 άτομα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε