Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα ο Μητσοτάκης με… εκλεκτή παρέα [pic]

Στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα ο Μητσοτάκης με… εκλεκτή παρέα [pic]

Στα VIP του Wanda Metropolitano για να δει το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (01.12.2019) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μαζί με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντεθ αλλά κι άλλους πρωθυπουργούς και προέδρους κρατών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τη Μπατσελόνα να φεύγει νικήτρια από τη Μαδρίτη, επικρατώντας 1-0 της Ατλέτικο με γκολ του Λιονέλ Μέσι λίγο πριν από το τέλος του αγώνα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Μαδρίτη για να συμμετάσχει στη διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή. Και ως καλός… οικοδεσπότης, ο Πέδρο Σάντσεθ προσκάλεσε τόσο τον κ. Μητσοτάκη όσο κι άλλους αρχηγούς κρατών ή αντιπροσωπειών να δουν από κοντά το ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

En compañía de los presidentes, primeros ministros y representantes de algunos de los países que, a partir de mañana, participarán en la #COP25, asistimos al encuentro del @atleticodemadrid y @fcbarcelona en el @wandametropolitano.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Sánchez (@sanchezcastejon) στις

Μετά την ομιλία του στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή, που γίνεται στη Μαδρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που παραθέτει ο Ισπανός ομόλογός του Πέδρο Σάντσεθ.

Στις 19.30 ώρα Ελλάδας ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει ο Βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε.

Μετά τη Μαδρίτη, αύριο Τρίτη (03.12.2019) και μεθαύριο Τετάρτη, θα βρεθεί στο Λονδίνο, για την στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις