Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο

Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο
Φωτογραφία αρχείου InTime

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε σήμερα (01.02.2020) ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης από τον κ. Γεραπετρίτη ανθρώπων που έχουν καλή γνώση του χώρου του ποδοσφαίρου.
Ο υπουργός Επικρατείας θα είναι επικεφαλής του κλιμακίου που θα αναλάβει συζητήσεις με την UEFA και την FIFA.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σήμερα (01.02.2020) ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επαφών που θα έχει ο κ. Γεραπετρίτης με ανθρώπους που έχουν καλή γνώση από τον χώρο του ποδοσφαίρου, τους οποίους και θα ενημερώσει για την επόμενη ημέρα…
Ο Ντέμης Νικολαΐδης επιλέχθηκε να είναι ο πρώτος που θα λάβει τη σχετική ενημέρωση, λόγω της θητείας του στην ΑΕΚ την περίοδο 2004 – 2009, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε πάρει πρωτοβουλίες για την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο.

Click4more: Μητσοτάκης: Αλλάζουν όλα στο ποδόσφαιρο! Καλώ FIFA και UEFA για νέο πλαίσιο

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Επικρατείας θα είναι ο επικεφαλής του κλιμακίου που θα αναλάβει τις συζητήσεις με την UEFA και την FIFA.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές την ερχόμενη εβδομάδα θα παραστεί κλιμάκιο από την Ελλάδα στην έδρα της UEFA, όπου θα έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αλλά και εκπροσώπους της FIFA.
Αμέσως μετά, χωρίς να έχει ακόμη καθοριστεί ημερομηνία, θα έρθει στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Ρεπορτάζ: Αιμίλιος Περδικάρης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις