Πολιτική

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Βούτσης

Στο νοσοκομείο 251 ΓΝΑ νοσηλεύεται ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βούτσης αισθάνθηκε δυσφορία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο 251 ΓΝΑ και κρίθηκε ότι πρέπει να μείνει για παρακολούθηση.

Από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, ότι η εισαγωγή του Νίκου Βούτση ήταν προγραμματισμένη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και ότι θα κάνει μια διανυκτέρευση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Χατζηδάκης «στριμώχνει» την αντιπολίτευση με ατάκα του... Κουτσούμπα: «Αυτοί είστε»
Σε κλίμα υψηλής πολιτικής έντασης ψηφίστηκε το ν/σ «Παρεμβάσεις για ένα δημόσιο πιο φιλικό στο πολίτη», με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να απαντά αιχμηρά για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές
Κωστής Χατζηδάκης
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης «σφάχτηκαν» στη Βουλή: «Είσαι άθλιος ψεύτης», «Δεν είμαι ειδικός για τα σύνδρομα καταδίωξης»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κάποια στιγμή βγήκε από την αίθουσα για να επιστρέψει στη συνέχεια και να απαντήσει στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης