Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου – Το δυνατό μήνυμά της [vid]

Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου – Το δυνατό μήνυμά της [vid]
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μήνυμα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται λόγω προβλήματος υγείας, έστειλε η χρυσή μας Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου. Ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε την Μακεδόνισσα πρωταθλήτρια και σήμερα Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης να εισαχθεί εκτάκτως για νοσηλεία.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Βούλα Πατουλίδου μέσω βίντεο που “ανέβασε” από το νοσοκομείο στο Facebook.

Όπως αναφέρει η ίδια, το πρόβλημα υγείας της, το οποίο δεν αποκάλυψε, την εμπόδισε να παραστεί σε εκδήλωση με θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

“Προβλήματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να βρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίησή μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά” ανέφερε η δυναμική πολιτικός και χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης.

Η Βούλα Πατουλίδου είναι εδώ

Πάντως η Αντιπεριφερειάρχης δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα για την μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς στο βίντεο που δημοσίευσε στο facebook, σχολίασε: “Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή…”.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.facebook.com/VoulaPatoulidouOfficial/videos/2045283678846709/

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις