Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στον Άρειο Πάγο η Γεννηματά για το δημοσίευμα του Documento

Στον Άρειο Πάγο η Γεννηματά για το δημοσίευμα του Documento

Στον ‘Αρειο Πάγο πήγε σήμερα το μεσημέρι η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και τον δικηγόρο, Αντώνη Βγόντζα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της κ. Γεννηματά και διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Σκοπός της συνάντησης ήταν να εκθέσει η κ. Γεννηματά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητήματα που προκύπτουν για τη θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης αναφορικά με το επίμαχο δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Documento».

Συγκεκριμένα, ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, ενώ όπως δήλωσε προτίθεται τις προσεχείς ημέρες να καταθέσει αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας.
Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εφημερίδα σε δημοσίευμά της εμπλέκει το όνομα της κ. Γεννηματά, μαζί με άλλα ονόματα, στη λίστα Μπόγιαρνς.

Μετά τη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η κ. Γεννηματά δήλωσε:

«Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου μέσα από το έντυπο των κυρίων Καλογρίτσα-Βαξεβάνη είναι μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου.
Εξάλλου τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς.
Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας και σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους.
Επισκέφτηκα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς και αυτό δημιουργεί από πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή.
Γι’ αυτό και ζήτησα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της Δικαιοσύνης και των θεσμών.
Στο φως όλα, έτσι απαντάμε στο σκοτάδι».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε