Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στον κόσμο του ο Πολάκης! Βλέπει… ψέματα αντί για ελλείψεις στην υγεία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μπορεί οι ελλείψεις στα νοσοκομεία να κοστίζουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές και η ΠΟΕΔΗΝ να είναι στους δρόμους, ωστόσο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει άλλη άποψη. Ο Παύλος Πολάκης για ακόμη μία φορά κατηγόρησε τους “συνδικαλιστές” και τα ΜΜΕ.

Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης έγραψε στο facebook αναφερόμενος στην σημερινή διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ: “14 “συνδικαλιστές” σε πορεία, 24 κάμερες να καταγράφουν και 314 ψέμματα το δευτερόλεπτο στις δηλώσεις. Δεν χρήζει πολιτικής απάντησης το ζήτημα πλέον, αλλά θεραπευτικής προσέγγισης”.

Νωρίτερα, την Τετάρτη (25.01.2017) τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ξεκίνησαν από τη Ρηγίλλης πορεία διαμαρτυρίας για την κατάσταση στο χώρο της Υγείας. Με στόχο να κόψουν… τούρτα και να σηκώσουν πανό στο Μέγαρο Μαξίμου, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως παρά τις διαβεβαιώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη δεν έχει οριστεί η συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αφού “μάλωσαν” με την αστυνομία, αφού κατήγγειλαν λογοκρισία και ξυλοδαρμούς, τελικά έκαναν τα… γενέθλια των δυο χρόνων κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Απλά, δεν τα έκαναν μπροστά στο Μαξίμου αλλά στην αρχή της Ηρώδου Αττικού.

Η τούρτα άκρως ειρωνική, με μια φωτογραφία του πρωθυπουργού με μύτη… Πινόκιο που έγραφε: «2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Ψέματα, ψέματα, ψέματα, ψέματα για προσλήψεις – υλικά – ΜΕΘ» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε