Πολιτική

Στουρνάρας από Μαξίμου: Δεν βλέπω νέα μέτρα στον ορίζοντα

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 34χρονου χθες βράδυ στο Κερατσίνι, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή των κ.κ. Βενιζέλου και Σταϊκούρα και σε δήλωσή του εξέφρασε την εκτίμηση πως η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει.

Ο κ. Στουρνάρας απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων μέτρων λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα από το παρελθόν. «Δεν βλέπω μέτρα στον ορίζοντα» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στουρνάρας: Κανείς δεν μας πιέζει για νεα μέτρα

“Γιούχαραν” τη Φ. Γεννηματά εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ – Έτρεξαν τα ΜΑΤ και τους απομάκρυναν

Διαβεβαιώσεις από το γραφείο Σαμαρά έλαβαν οι εργαζόμενοι στην αμυντική βιομηχανία

ΤΩΡΑ: Έφαγαν “πόρτα” από το Μαξίμου οι εργαζόμενοι στην αμυντική βιομηχανία – Τους μπλόκαραν τα ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 47
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 10
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί της σύγκρουσης – Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019
«Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, η Ελλάδα άλλαξε σε πολλά. Από την οικονομία και την απασχόληση μέχρι την ψηφιακή λειτουργία του κράτους, την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση της άμυνας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei" 171