Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στροφή των ΑΝ.ΕΛ για τον Μουζάλα – Τον αποθέωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Στροφή των ΑΝ.ΕΛ για τον Μουζάλα – Τον αποθέωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Αποκλιμάκωση του θέματος Γιάννη Μουζάλα μεταξύ των σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θέλησε να κάνει από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στην επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος και με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα να βρίσκεται στα υπουργικά έδρανα είπε « είναι ανεπίτρεπτο κάποιοι να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την υπερευαισθησία που έχουμε εμείς οι ΑΝΕΛ στο θέμα των Σκοπίων.

Αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το λύσουν μεταξύ τους ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Εγώ -και αυτή είναι προσωπική μου άποψη- θέλω να πω ότι τιμώ τους ανθρώπους τους τίμιους και τους δουλευταράδες όπως είναι ο Γιάννη Μουζάλας…» Μια αποστροφή με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και χειροκροτήθηκε από τον παριστάμενο υπουργό Εσωτερικών Πάνο Κουρουμπλή και τον ίδιο τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Μια αναφορά που έδωσε την ευκαιρία στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκου να σχολιάσει πως «σήμερα είδαμε πως ετοιμάζεται η κυβίστηση… και πάνω από τις θέσεις είναι η καρέκλα…»

Ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, είπε πως «επειδή ο βουλευτής της ΝΔ έκανε αυτό το σχόλιο θέλω να πω ότι την δική μας υπερευαισθησία που έχουμε στο θέμα είναι γνωστή. Σκοτώστε μας αλλά εμείς έχουμε αυτή την ευαισθησία και το θεωρούμε θέμα αρχών. Εμείς όμως δεν υποχρεώνουμε κανένα να έχει τις ίδιες ευαισθησίες με τις δικές μας…»!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε