Πολιτική

Συγκινημένος ο Μητσοτάκης, αποθεώθηκε έξω από τα γραφεία της ΝΔ – «Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους σας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περίπου μισή ώρα μετά τις δηλώσεις που έκανε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε έξω και αποθεώθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος που τον καταχειροκρότησε, φώναζε συνθήματα και άναψε καπνογόνα. 

Εμφανώς συγκινημένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και την οικογένεια του για τη στήριξη που του παρείχε. 

“Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Στην κυριολεξία όλη η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δουλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη νίκη που ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους στενούς μου συνεργηάτες. Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θέμέλια για μία καλύτερη πατρίδα. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης.

mitsotakis grafeia

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στην Δάφνη, τον Κωνσταντίνο την Σόφια και την Μαρέβα,  για όλη τη στήριη που μου παρείχε αυτή τη δύσκολη τετραετία. Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου θα με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους πολίτες και εκείνοι μας ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη. Θα δώσουμε μαζί τον αγώνα ώστε στις επόμενες εκλογές η αυτοδύναμη ΝΔ να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη.

mitsotakis grafeia

Ας επιτρέψουμε σήμερα στους εαυτούς μας να χαλαρώσουμε λίγο και να γιορτάσουμε όπως αξίζει αυτή η μεγάλη νίκη που είναι νίκη της προόδου απέναντι στην καθυστέρηση και της φωτεινής Ελλάδας απέναντι στην γκρίζα που κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάζουν. Αλλά από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά.Θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά για να είμαστε οι οριστικοί νικητές. Το χαμόγελο και η συγκίνηση σας με γεμίζει συναισθήματα. Είμαι υπερήφανος που είμαι πρόεδρος αυτής της παράταξης”.

Ακούστε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 35
Η Μαρία Καρυστιανού διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με βαριές αιχμές για «άδηλο σχέδιο»
Η επικεφαλής του κινήματος κατηγορεί τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη της για διχαστική στάση, υπονόμευση της ενότητας και παραβίαση της πολιτικής γραμμής
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.   (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 21