Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκινημένος ο Πικραμένος στη Βουλή: “Σας ζήτησα να παραδοθώ αθώος στην κοινωνία” [pics]

Συγκινημένος ο Πικραμένος στη Βουλή: “Σας ζήτησα να παραδοθώ αθώος στην κοινωνία” [pics]

Συγκινημένος ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος εμφανίστηκε στη Βουλή που είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για την υπόθεση Novartis. Ο κ. Πικραμένος υποστήριξε για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Σας καλώ να πράξετε το καθήκον σας… σας ζήτησα να παραδοθώ αθώος στην κοινωνία το  ταχύτερο δυνατόν… Σήμερα κάποιους μήνες μετά σας δηλώνω με παρρησία ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιο όργανο θα κριθεί ως αρμόδιο για να κρίνει την υπόθεση. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το θέμα να ερευνηθεί στην ουσία του…» ανέφερε με συγκίνηση ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος μιλώντας στην Βουλή εμφανώς συγκινημένος.

Ο κ. Παναγιώτης Πικραμένος ανέφερε πως « η αδικαιολόγητη παράταση ή μη ολοκλήρωση της διαδικασίας προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τη δικαιοσύνη με πιστό τρόπο 37 χρόνια και νομίζει ότι πλήττει το κύρος της ίδιας της Δικαιοσύνη.  Ζητώ την πιστή τήρηση των κανόνων της ελληνικής και ευρωπαϊκής έννομης τάξης και την ταχύτατη  διαλεύκανση της ουσίας της υπόθεσης διότι αν και αυτή η υπόθεση συρθεί επί μακρόν όχι μόνο θα εξακολουθήσει να σπιλώνεται η προσωπικότητά μου αλλά  θα δίνεται σε ορισμένους το έρεισμα να ισχυριστούν ότι πρόκειται εν τέλει για πολιτική δίωξη. Είναι γνωστό σε όλο το πανελλήνιο ότι καμία απολύτως σχέση δεν έχω με αποκαλούμενο σκάνδαλο Novartis. Ουδεμία απολύτως σχέση.  Σας καλώ λοιπόν να πράξετε το καθήκον σας.»

Παναγιώτης Πικραμένος: Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία του

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις