Πολιτική

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στην Ελένη Κτιστάκη – Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο αντίο στην Ελένη Κτιστάκη. Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών νικημένη από τον καρκίνο.

Συγγενείς, φίλοι ξεπροβόδισαν την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελένη Κτιστάκη, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (27.12.2023) στο σπίτι της, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Ελένη Κτιστάκη, αδερφή του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας, Μύρωνα, επιχειρηματίας και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 59 της χρόνια. Αγωνίστηκε με διάφορες μορφές καρκίνου και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους και τους φίλους της.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr, συγκινητικό είναι το γεγονός ότι, παρόλο που πάλευε με την ασθένεια, δεν την κράτησε τίποτα πίσω, καθώς ήταν ενεργή με τα κοινά ως το τέλος.

ktistaki
«Οι άνθρωποι που έρχονται αντιμέτωποι με την ασθένεια του καρκίνου δίνουν μια καθημερινή μάχη σαν στρατιώτες σε εμπόλεμη ζώνη. Προσωπικά είμαι περήφανη για τον αγώνα μου, γιατί υπερέβην εαυτόν», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

ktistaki

Η Ελένη Κτιστάκη είχε καταγωγή από τη Μεσαρά και ήταν αδερφή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας, Μύρωνα. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αναπληρώτρια γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, ενώ τελευταία ήταν υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ στο Ηράκλειο, όπως επίσης και μέλος του Δ.Σ. του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

ktistaki

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία. Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, που τόσο αγαπούσε. Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης σε Αλέξη Τσίπρα: Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό, συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα
«Ο Αλέξης Τσίπρας, ξέχασε, όμως, κάτι βασικό, δεν πήγε ως τουρίστας, πήγε ως πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: Από το Παρίσι στις γειτονιές, το στοίχημα του «προοδευτικού μετώπου»
Το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπιζόταν τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες και μιλούσε για το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου. Λίγες ώρες αργότερα, στο Παρίσι, συναντούσε τον δήμαρχο της πόλης και ζητούσε συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι 6
Οι ΗΠΑ δίνουν μέχρι και 20 εκατ. δολάρια για πληροφορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
Οι πληροφορίες αυτές για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, μπορεί να αφορούν «τις εγκαταστάσεις», «τον εξοπλισμό» και «το προσωπικό», όπως επίσης τους «επιστήμονες», ή «τις μετακινήσεις»
Majid Asgaripour
Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας»
.«Οι εργασίες του VB Abeille Marengo θα προχωρήσουν βάσει του επιχειρησιακού προγραμματισμού της εταιρείας, σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελληνικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας»
Abeille Marengo, γαλλικό ερευνητικό 80