Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η συγκίνηση του Κώστα Καραμανλή μπροστά σε αναμνηστική στήλη προς τιμήν του “Εθνάρχη” θείου του [pic]

Καραμανλής
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Στο ακριτικό χωριό Πύθιο, στο Διδυμότειχο, βρέθηκε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε μπροστά σε αναμνηστική στήλη προς τιμήν του “Εθνάρχη” θείου του, Κωνσταντίνου Καραμανλή, για έργο που είχε πραγματοποιήσει το 1955 ως υπουργός Συγκοινωνιών κα Δημοσίων Έργων.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιο Δημοσχάκη, και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου, Χάρη Θεοχαρίδη, ο πρώην πρωθυπουργός διάβασε με ιδιαίτερη συγκίνηση την επιγραφή που αναφέρει: “Επί Βασιλέως των Ελλήνων Παύλου, Προέδρου της Κυβερνήσεως Στρατάρχου Α. Παπάγου, υπουργού Συγκοινωνιών Κ.Δ. έργων κ. Καραμανλή, τη 27 Μαΐου 1955 εγένοντο τα εγκαίνια της κατασκευής από κοινού μετά του φίλου τουρκικού έθνους των αντιπλημμυρικών έργων του ποταμού Έβρου”.

Πηγή φωτογραφίας: Evros News

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου, Χάρης Θεοχαρίδης, δήλωσε περήφανος για την επίσκεψη αυτή, τονίζοντας: “Μεγάλη τιμή για το χωριό μας η σημερινή μη πολιτική επίσκεψη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ένας σοβαρός και πραγματικά άξιος Πρωθυπουργός. Ευχαριστώ τον Βουλευτή της ΝΔ για το συντονισμό αυτής της μεγάλης επίσκεψης στο Πύθιο”».

Πηγή: Evros – News

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις